12 december 2017

De route naar b2b – wat zijn de kansen?

Save the date: Thuiswinkel Webinar

webinar

B2c en b2b versmelten; veel ondernemingen zien ‘klantgrenzen’ vervagen. Wees je concurrent voor en bouw je webshop uit naar de b2b-markt. Hoe loopt de route naar de b2b-markt? Wat zijn de kansen en waar moet je op letten? Volg op 11 januari de Thuiswinkel Webinar over de kansen van de zakelijke markt.

Of je nu consument of professional bent, in principe doorloop je hetzelfde proces als je een online aankoop doet. Veel webshops kiezen er daarom voor om de b2b-markt te betreden. Daar liggen nog veel kansen. Deze Thuiswinkel Webinar wordt verzorgd door twee sprekers die kennis en/of ervaring hebben binnen de zakelijke markt.

B2b en b2c versmelten

Vanuit de ShoppingTomorrow-expertgroep B2B2C Business to Human vertelt Jacqueline van der Burg, marketeer bij Thuiswinkel.org, de eerste resultaten en bevindingen van hun bluepaper. De expertgroep heeft onderzoek gedaan naar het versmelten van b2b en b2c. Zij onderzochten hoe je de klant een excellente klantervaring biedt. Oftewel, hoe je succesvol wordt in de business-to-humanmarkt. 

Een zakelijk keurmerk

Tot slot vertelt Nancy Joseph, relatiemanager Thuiswinkel Zakelijk, de voordelen van een online zakelijk keurmerk. Consumenten willen weten met wie ze zaken doen, maar dat geldt natuurlijk ook voor de zakelijke markt. Wat zijn nog meer voordelen aan dit keurmerk? Stel je vragen live aan Nancy tijdens de webinar.

Meld je gratis aan

De webinar is op 11 januari om 11.00 uur gratis te volgen en je kunt live al je vragen stellen. Registreer je dus voor de webinar en ontvang 1 Permanente Educatie (PE)-punt voor het e-Academy Register. Schrijf je gratis in voor het register en maak je expertise zichtbaar.
Meld je hier gratis aan