24 november 2017

Voorkom een #onlineshoppingfail op Black Friday

Black Friday

Vandaag is het dan eindelijk zover! Het is vrijdag 24 november en dat betekent: Black Friday! Dat betekent de hele dag, of zelfs het hele weekend, shoppen met hoge kortingen. Deze koopgekte, die in Amerika al gigantisch is, wordt in Nederland ook steeds groter. Het is namelijk dé dag van de kortingen. Weet jij al wat jij vandaag gaat bestellen? 

Check Thuiswinkel Waarborg

Let op! Sommige aanbiedingen zijn ook té mooi om waar te zijn. Hoe weet je nou of de webshop waar je producten met korting wilt kopen betrouwbaar is? Thuiswinkel.org helpt consumenten een #onlineshoppingfail te voorkomen. Bij webshops met het Thuiswinkel Waarborg kun jij namelijk altijd veilig online shoppen. Bekijk het stappenplan om te achterhalen of een webshop het Thuiswinkel Waarborg heeft, voordat je de Black Friday-deals inslaat.

Black Friday aanbiedingen 

Natuurlijk doen ook veel leden van Thuiswinkel.org mee aan Black Friday. Hieronder een greep uit de leden van A tot Z die meedoen en toffe acties hebben: 

Alternate
Bol.com
Coolblue
Deonlinedrogist.nl
Expert
Fonq
Gamma
H&M
Intertoys
Jeans centre
Kleertjes.com
Leen Bakker
MediaMarkt
NYDJ
Otto.nl
Pantoffelshoppen.nl
Q dealer
Rico moda
Schuurmanschoenen.nl
Trendymeubels.nl
Uwcartridgewinkel.nl
VanHaren
Wehkamp
Xenos
Yves Rocher
Zwembroeken.nl
Wil je meer weten over de campagne “Voorkom een online shoppingfail” en de bijbehorende video’s bekijken en delen? Neem dan een kijkje op onze pagina Veilig online shoppen