22 november 2017

7 redenen waarom jij PMU niet wilt missen

Business partner nieuws

logo van pmu

Op 6 december 2017 organiseert business partner RIFF de derde editie van PMU (Performance Marketing Update) in de Brabanthallen in Den Bosch. Een event dat jij als online professional of ondernemer niet wilt missen. Na twee meer dan geslaagde edities (beoordeling 8,2 van onze bezoekers!) gaat RIFF dit jaar voor de overtreffende trap. Grootser, innovatiever en nog inspirerender. Benieuwd waarom jij hierbij aanwezig wilt (of misschien wel moet) zijn? We geven je 7 redenen waarna je geen nee meer kunt zeggen.

#1 – Dé start voor een succesvoller 2018

Ga jij in 2018 voor nog meer succes of vind je ‘meer van hetzelfde’ ook wel prima? Het eerste, toch? Daarom geven we je op 6 december volop brandstof om jouw online marketing naar een hoger niveau te tillen. We dagen je uit om na te denken over de volgende stap en inspireren je met de nieuwste trends, praktische tips en krachtige voorbeelden.

#2 – Bevlogen sprekers

Saaie ellenlange verhalen? Daar doen we niet aan. Wel aan korte en krachtige interactieve presentaties. Die mooie verhalen laten we dan ook vertellen door bevlogen sprekers. We noemen trendwatcher Igor Beukers, Maarten Hoffer van de KNVB, Robertjan Groeneveld van KLM en Pascal van Ham van Tony’s Chocolonely. Maar ook onze eigen RIFF-specialisten inspireren je met hun eigen sterke verhaal. Socials, contentintegratie, de nieuwste SEO-trends en -tips om meer uit je website of webshop te halen? Het is er allemaal. Een programma waar we trots op zijn.

#3 – Praktische inzichten en tips waar je echt iets aan hebt

Inspiratie en trends zijn goed, maar uiteindelijk wil je ermee aan de slag. Daarom geven we je in elke sessie handige tips en tricks die je direct kunt toepassen in jouw werkgebied. Met sterke voorbeelden laten we zien hoe je het aanpakt en sturen we je met veel praktische tips naar huis. En wil je toch nog iets weten? Dan is er meer dan genoeg tijd om op je gemak na te praten.

#4 – Netwerken met collega’s en andere professionals

Naast inspirerende sessies biedt PMU de perfecte gelegenheid om in een informele setting te netwerken met collega’s, andere professionals en onze eigen RIFF-specialisten. Een goed moment om bij te praten en je professionele netwerk uit te breiden.

#5 – Bourgondisch genieten

Als online-marketingbureau met Brabantse roots heeft RIFF een naam hoog te houden qua Bourgondisch karakter. En dat doen we dan ook. Bossche bollen, Brabantse worstenbroodjes, een uitgebreide lunch en natuurlijk een borrel achteraf. Met dat Bourgondische zit het dus wel goed.

#6 – Korting voor jou als Thuiswinkel.org-lid!

Korting? Jazeker! Speciaal voor leden van Thuiswinkel.org bieden we een lastminutekorting van 50% op de ticketprijs. Dat betekent dus een bak met kennis, maar dan voor de helft van het geld. Win-win, toch?

#7 – Waarom niet?

Een mooie reden om mee af te sluiten. Want in één dag op de hoogte zijn van de nieuwste online marketingtrends en -tips is toch goud waard? En dat ook nog op de sfeervolle locatie van de Brabanthallen in Den Bosch waar een hapje en drankje (of meervoud) op jou staan te wachten.

Meld je aan voor PMU!

Dus mis dit niet, zet PMU met hoofdletters in je agenda en bestel je tickets direct online via onze website www.riff-pmu.nl. Met de code pmu_thuiswinkel ontvang je ook nog eens 50% korting op je ticket. We garanderen je een dag vol inspiratie en mooie verhalen!