17 november 2017

Leden Thuiswinkel.org haken in op consumentencampagne

Screenshot krabpaal

Thuiswinkel.org lanceerde 1 november jl. de consumentencampagne “Voorkom een online shoppingfail”. Hiermee wil de belangenvereniging consumenten bewustmaken van de risico’s van online shoppen en uitleggen hoe zij deze met het Thuiswinkel Waarborg kunnen vermijden. Met de groei van het aantal webshops en online aankopen stijgt ook het aantal malafide webshops. Voor Thuiswinkel.org reden om consumenten nog alerter te maken tijdens het online winkelen.

#zokanhetook

Ook de leden van Thuiswinkel.org haken, voornamelijk via social media, in op de consumentencampagne. Dit doen ze door te benadrukken dat hun webshop wel degelijk betrouwbaar is en dat je daar zonder zorgen online kunt shoppen. Zo gebruikte Datona.nl naast de hashtag #onlineshoppingfail, die in de campagne wordt gebruikt, ook #zokanhetook.

Bekijk hier een aantal voorbeelden van onze leden

Meer weten? 

Wil je meer weten over de campagne “Voorkom een online shoppingfail” en/of de bijbehorende video’s? Neem dan een kijkje op onze pagina Veilig online shoppen

Twijfel je weleens of een webshop daadwerkelijk het Thuiswinkel Waarborg heeft en ben je benieuwd waaraan je deze webshops kunt herkennen? Bekijk dan hier het stappenplan.