10 november 2017

Hij is klaar om gelezen te worden, Twinkle 9!

Cover Twinkle 9

Soms duurt een maand langer dan je denkt, helemaal als je moet wachten op de nieuwe Twinkle Magazine. Gelukkig ligt de negende editie, boordevol interessante artikelen en interviews, aankomende maandag weer bij je op de deurmat. Met deze informatie blijf je op de hoogte van alles wat er speelt in de e-commercebranche. Twinkle Magazine is gratis te lezen voor al onze leden en business partners.

Deze uitgave is afgeladen met aantrekkelijke content. Zo lees je meer over de nieuwe campagne: “Voorkom een #onlineshoppingfail”. Hiermee willen we de consument bewustmaken van het feit dat zij bij aangesloten webshops veilig kunnen shoppen. Verder lees je een interview met Aleid Wolfsen van Autoriteit Persoonsgegeven over de nieuwe privacywet, en stellen de laatste expertgroepen van ShoppingTomorrow 2017 zich voor. Natuurlijk behandelt onze jurist Ank van Heeringen ook weer een bijzondere uitspraak van de Geschillencommissie Thuiswinkel. 

Twinkle Magazine 9 staat weer vol met interessante artikelen. Ben jij nieuwsgierig en wil je iedere editie ontvangen? Word dan lid van Thuiswinkel.org. Ben je al lid, dan vind je de nieuwste editie ook in “mijn account”