24 oktober 2017

5-stappenplan voor de ultieme actiewebsite

Business Partner Yourhosting

In de winkelstraten zijn de etalages versierd, folders vallen op de mat, radiocommercials vliegen je om de oren en de reclame op tv is niet weg te zappen. Leuk Black Friday en Kerst, maar hoe val jij op tussen al dit reclamegeweld?

Shoppen doe je online

Het internet is de beste winkelstraat van Nederland. Vanuit een warm huis geniet heel shoppend Nederland van de Black Friday-aanbiedingen. De cadeaus voor Thanksgiving, Sinterklaas en Kerst worden alvast besteld. Speel in op deze dagen met een speciale actiewebsite en creëer een waar shopwalhalla!

Get ready for some action

Als gerenommeerd bedrijf beschik je natuurlijk over een goede website en webshop met een uitgebreid aanbod. Waarom heb je dan ook nog een speciale actiewebsite nodig? Een bezoeker beslist binnen enkele seconden of hij op jouw website blijft of niet. Op een actiegerichte website (voor bijvoorbeeld Black Friday) is het direct duidelijk wat jij aanbiedt. Een bezoeker zal daarom veel sneller overgaan tot kopen.

Zet jij ook vandaag nog je actiewebsite live? Begin direct en registreer nu jouw .shop.

Maak jouw actiewebsite in 5 stappen

1. Herkenbare domeinnaam

Heb je al een .nl of .com? Registreer als aanvulling hierop een unieke .shop-domeinnaam. Met een .shop-domein speel je snel in op Black Friday en de aankomende feestdagen. Je valt op tussen de zoekresultaten en laat direct zien wat bezoekers bij jou kunnen doen: shoppen!

2. Eenvoudig en snel online

Met MijnWebsite van Yourhosting maak je vandaag nog een speciale actiewebsite. Kies een clean en overzichtelijk template waar jouw actie uitspringt. Vul het template met pakkende teksten, customize de pagina met het simpele drag & drop-systeem en laat de bezoekers maar komen. Met één klik op de knop publiceer je de actiewebsite.

3. Afbeeldingen die werken

Een afbeelding zegt meer dan 1000 woorden. Kies daarom voor geschikte afbeeldingen die de juiste sfeer uitstralen. Beschik je zelf niet over passende beelden voor jouw actiewebsite? Maak dan gebruik van de beeldbank in MijnWebsite of gebruik mooie gratis stockfoto’s.

4. Straal vertrouwen uit

Plaats als lid van Thuiswinkel Waarborg of Thuiswinkel Zakelijk de keurmerk op jouw actiewebsite. Met het keurmerk laat je zien dat jouw webwinkel veilig is en dat levert meer conversie op. Door naast het keurmerk ook klantreviews op de actiewebsite te plaatsen, wek je nog meer vertrouwen op. Van de shoppende Nederlanders laat 85% zich hierdoor beïnvloeden.

5. Een opvallende call-to-action

Wil je dat je bezoekers jouw producten daadwerkelijk kopen? Zorg dat er één duidelijke call-to-action is die van het scherm afspat. Niet alleen een pakkende tekst op de button is voldoende maar ook het design helpt om de bezoekers te laten converteren.

Gratis .shop-domeinnaam voor leden

Leden van Thuiswinkel.org krijgen een .shop-domeinnaam het eerste jaar geheel gratis van Thuiswinkel.org en Yourhosting. Registreer jouw eigen .shop-domeinnaam via www.thuiswinkel.shop.

Over Yourhosting

Yourhosting is business partner van Thuiswinkel.org en registreert voor Thuiswinkel.org de gratis .shop-domeinnamen. Yourhosting is met 1.100.000 domeinnamen in beheer voor meer dan 160.000 klanten de grootste webhostingprovider van Nederland. Ze onderscheiden zich met bereikbaarheid en deskundigheid, en staan bekend om hun vergaande service.