6 oktober 2017

De editie waar je op hebt gewacht, Twinkle nummer acht!

Cover van Twinkle 8

Heb jij het al in je agenda gezet? Komende maandag ligt er namelijk een nieuwe Twinkle in de brievenbus vol met interessante artikelen. Voor al onze leden en business partners is de Twinkle geheel gratis! Dit zorgt ervoor dat zij elke keer helemaal up-to-date zijn en als eerste op de hoogte zijn van de laatste trends.

Deze editie zit weer boordevol relevante informatie. Zo vind je informatie over de Thuiswinkel Privacytool die binnenkort online gaat en bespreken we het succes van Shopping Today 2017. Bovendien lees je alles over .shop en het belang van een goede landingspagina in het interview met de algemeen directeur van YourHosting, Bart Carlier. Verder zal onze jurist, Ank van Heeringen, weer een bijzondere uitspraak behandelen van de Geschillencommissie.

Benieuwd naar de vele andere artikelen die in de Twinkle staan? Maandag vind je de nieuwste editie op de deurmat. Wil jij ook nooit meer een editie missen? Word dan lid van Thuiswinkel.org. Ben je al lid, dan vind je de nieuwste editie in “mijn account”.