1 september 2017

Last call: neem deel aan de Talent Circle Digital & Social Selling for B2B

Social media iconen

Relevant zijn voor klanten is de grote uitdaging voor B2B-bedrijven op dit moment. Account-based marketing en keuzes maken zijn hierin cruciaal. Maar wat is de kracht van relevantie en hoe zorg je ervoor dat je boodschap impact heeft? 70% van de oriëntatie op aankopen gebeurt immers online. Dat is enorm wennen voor veel B2B-organisaties die nog vooral sales georiënteerd zijn en te gemakkelijk nog in de auto of het vliegtuig stappen om een deal binnen te halen.“You sell more if you stop selling.

De kracht van relevantie

Talent Circle: Digital & Social Selling for B2B

Werk je een aantal jaren in de B2B, maar mis je nog het raamwerk om met digital & social selling aan de slag te gaan binnen jouw organisatie? Volg dan de Talent Circle Digital & Social Selling for B2B en ontmoet getalenteerde vakgenoten van onder andere Holbox, VVV Nederland en Thuiswinkel.org waarmee je jouw social selling planning naar een hoger niveau tilt.

20% korting voor Business Partners

De reguliere kosten om deel te nemen aan de Talent Circles bedragen € 1.895. Business partners van Thuiswinkel.org profiteren echter van 20% korting en betalen slechts €1.495.   Voor dit bedrag krijg je onder meer:
  • 7 bijeenkomsten inclusief maaltijd;
  • begeleiding van een topcoach;
  • netwerken met topspecialisten van andere e-commercebedrijven;
  • gastcolleges van aansprekende e-commercesprekers;
  • inspirerende bedrijfsbezoeken aan bijvoorbeeld LinkedIn;
  • lesmateriaal.

Bij vragen en inschrijven kan je contact met ons opnemen via  of 0318 648 501.