1 september 2017

Last call: neem deel aan de Talent Circle Conversion Optimization

SEO met pijlen

Dit is je laatste kans om je in te schrijven voor de Talent Circle Conversion Optimization en net als Creon Online een omzetgroei tot 60% te realiseren! In deze Talent Circle van Thuiswinkel e-Academy ga je vanaf 13 september sparren met vakgenoten van VVV Nederland, Greetz, Expresso Fashion en Kaarten Carrousel onder begeleiding van expert-coach Martin van Kranenburg. Want ‘morgen beter in je vak’ is het doel!

Tijdens zeven sessies verspreid over drie maanden ga je onder andere aan de slag met vraagstukken als:

  • Structurele conversieoptimalisatie
  • A/B-testen, multivariabel testen, splitrun testen
  • Neuromarketing, beïnvloedingsprincipes
  • Customer insight management
  • Event driven communication en contextmarketing

Interactieve bijeenkomsten

Benieuwd hoe onze Talent Circles er in de praktijk uitzien? Bekijk dan de onderstaande vlog ,‘loop’ een dagje mee tijdens een Talent Circle-bijeenkomst en ervaar de directe omzetgroei van onder andere Creon Online!

 

Last call: inschrijven tot en met 6 september

Wil jij net als Catelijn Visser van G-Star en Geoffrey de Bruin van Creon Online jouw kennis naar een next level tillen? Inschrijven kan nog tot en met woensdag 6 september! Leden en Business Partners van Thuiswinkel.org profiteren van 20% korting (nu €1.495).

Naast Conversion Optimization kan je je natuurlijk ook nog inschrijven voor een van de andere Talent Circles: Performance Based Marketing, Digital Organization en Digital & Social Selling for B2B.

Bij vragen en inschrijven kan je contact met ons opnemen via of 0318 648 501.