1 september 2017

Conversie verhogen op mobiel

Vrouw met mobiel

Mobiel verkeer neemt drastisch toe, terwijl de conversie via mobiel bij veel retailers achter blijft. De conversie via desktop ligt nog altijd veel hoger dan de mobiele conversie. Hoe pak je mobiele optimalisatie aan en zorg je dat mobiel beter converteert? Tijdens de presentatie van Jurjen Jongejan op Shopping Today krijg je inzicht hoe je mobiele conversie kunt laten leiden. Aan de hand van concrete cases van mobiele leiders leert hij je alles over dit onderwerp. Is jouw conversie via mobiel laag in vergelijking met die via desktop? Dan laat je veel kansen liggen, want iedere mobiele e-commerce site zit vol learnings en veel kansen voor conversieverhoging.

Jurjen Jongejan (voorzitter) leidt je namens de expertgroep ‘Revenue Optimization’ van ShoppingTomorrow door een aantal mobiele praktijkcases van data gedreven (online) retailers. Verder deelt Jurjen praktische tips over test prioritering en het inrichten van een testing- en personalisatieproces op mobiel. Na deze sessie zit je gegarandeerd vol inspiratie en begrijp je dat mobiel geen oriëntatie device is. Bovendien leer je hoe je ervoor kunt zorgen dat er geen omzet via mobiel wordt misgelopen.

Binnen het e-commerce vakgebied is Jurjen Jongejan het meest geïnteresseerd in de snelst groeiende technologieën en de impact hiervan op het consumentengedrag. Van de afgelopen 72 jaar was dat mobiel en binnen drie jaar verwacht hij dat voice (search) een indruk achterlaat op het consumentengedrag.

Over Jurjen Jongejan

Drs. Jurjen Jongejan is senior conversie-optimalisatie consultant bij ISM eCompany. Hij heeft ruim 13 jaar optimalisatie ervaring en helpt (online) retailers en merken om de conversie structureel te verhogen. Jurjen is een veel gevraagd spreker en is auteur van het boek ‘Meer omzet met je webshop, in 4 stappen naar een hogere conversie’. Het boek over conversie-optimalisatie is een bestseller en genomineerd voor ‘Managementboek van het jaar’. Jurjen richtte bij e-Commerce bureau ISM eCompany de online marketing & optimalisatie afdeling op en geeft als Online Marketing Director leiding aan een team van ruim 35 e-commerce Marketeers. Als sr. conversie-optimalisatie consultant werkt hij voor veel Twinkle 100 bedrijven. Jurjen vertegenwoordigt ook als voorzitter de expertgroep Revenue Optimization van het onderzoeksprogramma ShoppingTomorrow en helpt het vakgebied verder ontwikkelen.

Zien we jou ook donderdag 21 september in deFabrique in Utrecht?

Met de slimme inzichten en praktische tips van onder andere de expertgroepen blijf je voorop in de (retail)race! Schrijf je nu in via: http://shoppingtoday.nl/tickets/