4 augustus 2017

Online shoppen in de toekomst: bestellen via voice

Vrouw met portemonnee en telefoon vast

De combinatie van voice en kunstmatige intelligentie is een recente ontwikkeling binnen e-commerce die een significant effect gaat hebben op het aankoopproces. De opmars van voice en chat beïnvloedt de manier waarop consumenten winkelen. Wat zijn de bijbehorende kansen en beperkingen? Axel Groothuis van Magnus geeft hier alvast een kijkje in zijn presentatie tijdens Shopping Today over conversational commerce.

De opmars van voice en kunstmatige intelligentie

Voice en chat gaan een steeds belangrijkere rol spelen in de e-commercebranche. Axel Groothuis, Gastheer/Voorzitter van de ShoppingTomorrow-expertgroep Conversational Commerce: “De opmars van voice en kunstmatige intelligentie beïnvloedt wel degelijk de manier waarop consumenten straks winkelen.” 

Tijdens zijn presentatie vertelt Axel alles over deze nieuwe manier van conversaties voeren binnen e-commerce. Hoe vertaal je het traditionele persoonlijke verkoopgesprek naar een digitale omgeving? Welke kansen en welke beperkingen horen daarbij? Axel gaat hier uitgebreid op in en vertelt wat er allemaal bij komt kijken.

Sneak peek: Online shoppen via voice

Wil jij alles weten over de toekomst van voice, chat en kunstmatige intelligentie? Volg dan tijdens Shopping Today de presentatie van Axel over conversational commerce en word toekomstproof. Axel: “We streven ernaar om naast het ShoppingTomorrow-onderzoek een werkende pilot op te leveren. In deze pilot kunnen consumenten via voice uit een webwinkel bestellen.”

Over Axel

Axel Groothuis heeft meer dan vijftien jaar ervaring in omnichannel retailing en e-commerce. Hij helpt toonaangevende productmerken en B2C- & B2B-retailers met het bepalen en realiseren van hun e-commercestrategie. Ook is hij vanaf het begin van ShoppingTomorrow intensief betrokken bij het programma. Lees meer over Axel.

Mis het niet!
Leden en business partners van Thuiswinkel.org en e-Academy relaties bezoeken het evenement gratis of met korting.
Meld je aan