18 juli 2017

Thuiswinkel Webinar: Meer conversie en vertrouwen door reviews

webinar

Wil jij jouw conversie verhogen door middel van reviews? En wil jij waardevolle tips van jouw klanten krijgen? Thuiswinkel.org geeft in samenwerking met KiyOh op 17 augustus om 11.00 uur een webinar over het belang van reviews. Na het volgen van de webinar weet jij hoe je reviews in kunt zetten en krijg je praktische tips om het aankoopproces beter aan te laten sluiten op de wensen van jouw klanten. Daarnaast worden al jouw vragen over reviews beantwoord.

Reviews: wat ga je leren?

80% van de Nederlanders laat zich beïnvloeden door klantbeoordelingen op het internet en  61% van de consumenten leest eerst een review voordat hij of zij overgaat tot een  aankoop. Reviews zorgen voor meer betrouwbaarheid en zijn daarom een belangrijke extra dienst voor jou als webwinkelier. Tijdens de webinar leer je hoe reviews optimaal ingezet kunnen worden, maar leer je ook hoe je om kunt gaan met een negatieve beoordeling.

Spreker

De webinar wordt gegeven door Sanne van de Ven, Review Adviseur bij KiyOh. Zij zal je tips geven, zodat jij na de webinar zelf aan de slag kunt. En omdat het live is, kun jij direct al jouw vragen stellen!

Gratis: on-demand terugkijken

Kun je op 17 augustus niet? Je kunt deze en alle voorgaande Thuiswinkel Webinars on-demand terugkijken. Zo kun je je kennis bijspijkeren op het moment dat het jou uitkomt. De webinar gratis terugkijken doe je hier.

Show what you know: ontvang 1 PE-punt voor het e-Academy Register

De Thuiswinkel Webinar is toegevoegd aan de kennisactiviteiten van Thuiswinkel e-Academy. Registreer je dus voor de webinar en ontvang 1 Permanente Educatie (PE)-punt voor het e-Academy Register. Schrijf je gratis in voor het register en maak je expertise zichtbaar.

Meld je nu aan!