18 juli 2017

Herna Verhagen van PostNL: “Maak cybersecurity leuk”

Portretfoto van Herna Verhagen De populariteit van online shoppen groeit enorm. Dit zorgt voor veel kansen maar ook voor criminaliteit. PostNL wordt daar als grote speler op de e-commercemarkt bijna dagelijks mee geconfronteerd. Herna Verhagen vertelt tijdens Shopping Today meer over het belang van cybersecurity en geeft je hier alvast een sneak peek van haar lezing.

Shop zeker!

Met de toenemende populariteit van online winkelen neemt ook meteen de noodzaak om je goed te beveiligen tegen cybercrime toe. Het belang hiervan leidde tot een rapport met adviezen om burgers, bedrijven en de overheid te wapenen tegen online criminaliteit. Bewustwording is volgens Herna hierbij een van de belangrijkste succesfactoren: “Eigenlijk geldt dit voor iedereen die zakelijk of privé een computer met internetverbinding gebruikt.”

Speel een spel

Tijdens haar presentatie geeft Herna belangrijke praktisch toepasbare cybersecuritytips. Om iedereen bewust te maken van cybersecurity raadt ze aan om het leuk te maken, bijvoorbeeld door een cybersecurity-spel te spelen. Verder vertelt Herna hoe je je systemen en klanten het best kunt beveiligen tegen cybercrime.

Over Herna Verhagen

Herna Verhagen is lid van de Raad van Bestuur van PostNL. Sinds 2012 is ze hier ook CEO. In de portefeuille van Herna zitten corporate strategie, public affairs, communicatie, corporate responsibility, human resources en internal audit. Ze is verantwoordelijk voor post en pakketten in Nederland en internationaal. Lees meer over Herna.

Shopping Today

Hoe blijf jij bij in de razendsnel ontwikkelende e-commercebranche? Op welk gebied je ook meer wilt leren, Shopping Today bereidt je voor op de digital toekomst. Kom op 21 september 2017 naar Shopping Today om te leren, zodat je webshop in de toekomst (nog) beter kan presteren. Met namen als bijvoorbeeld Kijkshop en Wehkamp belooft het weer een inspirerend event te worden. Lees meer over Shopping Today.

Mis het niet!
Leden en business partners van Thuiswinkel.org en e-Academy relaties bezoeken het evenement gratis of met korting.
Meld je aan