12 juli 2017

Verdien het vertrouwen van de consument met het Thuiswinkel Waarborg

Vrouw met laptop

Wil jij het vertrouwen van de consument verdienen en je conversie verhogen? Meld je dan nu aan als lid van Thuiswinkel.org. Als je webshop door ons is gecertificeerd, mag je het vertrouwde Thuiswinkel Waarborg op je website plaatsen. En dit is nog maar een van de vele voordelen van het lidmaatschap. Zo zorgen we ook dat je op de hoogte blijft van de nieuwste wet- en regelgeving en komen we op voor jouw belangen in Den Haag en Brussel. 

93% consumenten kent het logo

Ons Thuiswinkel Waarborg-logo is het bekendste logo onder consumenten als het gaat om keurmerken voor webshops. Ruim 93% van de consumenten herkent het keurmerk en 85% ervaart het als betrouwbaar. Met het Thuiswinkel Waarborg-logo creëer je dus een gevoel van herkenning en betrouwbaarheid op je website.

Ons keurmerk kan ook zorgen voor een boost in je omzet. Uit het GfK Consumentenonderzoek van 2016 blijkt bijvoorbeeld dat 63% van de ondervraagden eerder geneigd is om iets in een webshop te kopen als deze het Thuiswinkel Waarborg-logo voert. Sterker nog, maar liefst 28% shopt zelfs helemaal niet in een webwinkel zonder dit keurmerk.

Veel meer dan alleen een waarborg

Naast dat je als lid het Thuiswinkel Waarborg-logo op je webshop mag voeren, kun je ook gratis of met korting deelnemen aan verschillende netwerkborrels en evenementen. Zo kun je gratis naar ons Shopping Today-congres (t.w.v. € 350,-) op donderdag 21 september. Bovendien kun je als lid altijd rekenen op onze hulp; we staan bijvoorbeeld voor je klaar met juridische ondersteuning en je krijgt gratis toegang tot interessante (markt)onderzoeken, zoals de Thuiswinkel Markt Monitor.

Doe jij mee?

Wil je graag meer informatie over ons lidmaatschap? Bekijk alle voordelen van het Thuiswinkel Waarborg.
Vraag het lidmaatschap aanof neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder!