29 juni 2017

MailPlus samen met Blinker verder onder de naam Spotler

Logo spotler

Vanaf vandaag gaan de zusterbedrijven Blinker en MailPlus – business partner van Thuiswinkel.org – verder als één bedrijf: Spotler. De samenvoeging is de eerste stap naar het doel om een internationale speler van marketing automation software te worden.

“Deze rebranding naar Spotler is voor ons een grote stap”, aldus Marc Schüssler, directeur en oprichter. “We geven twee sterke merken op, maar krijgen er een internationale naam voor terug. Een krachtige naam die aangeeft wat wij willen betekenen voor onze klanten, namelijk ze in de spotlight bij hun klanten zetten.”

De productnaam MailPlus blijft overigens nog wel even bestaan. Aan het eind van het jaar wordt er een nieuwe interface gelanceerd en wijzigt ook deze productnaam naar Spotler. De meer dan vijfduizend gebruikers van de MailPlus-software moeten vanaf vandaag al wel inloggen op de nieuwe website van Spotler.

De komende maanden gaat er een campagne lopen om de rebranding van Blinker en MailPlus naar Spotler onder de marketeers in Nederland bekend te maken.

Business partner van Thuiswinkel.org

MailPlus is sinds 2014 aan Thuiswinkel.org verbonden als business partner. Spotler zal dit business partnership blijven voortzetten, omdat Spotler – net zoals MailPlus voorheen – waarde hecht aan de activiteiten die Thuiswinkel.org als belangvereniging voor de Nederlandse e-commercesector ontplooit. 

Meer informatie over Spotler vind je op de website van het nieuwe bedrijf: spotler.com.