19 juni 2017

De zesde Twinkle van 2017: die wil je niet missen!

Afbeelding van drie Twinlemagazines die op elkaar zijn gestapeld Vandaag krijgen al onze leden en business partners leuke post op de deurmat. Een van de vele voordelen van het lidmaatschap of business partnerschap van Thuiswinkel.org is namelijk een gratis abonnement op het Twinkle Magazine. Met dit vakblad op het gebied van digital commerce houd je je e-commercekennis up-to-date. En via ons eigen katern blijf je bovendien op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen Thuiswinkel.org.

Wat staat er in deze nieuwe editie?

Deze editie bevat onder meer een leuk interview met Frans Leenaars, Chief Marketing Office Western Europe bij TUI. Hij neemt ons mee op reis door de geschiedenis van TUI en vertelt ons over hun ervaringen, uitdagingen en toekomstplannen. Daarnaast reageert Ank van Heeringen, jurist bij Thuiswinkel.org, op een uitspraak van de geschillencommissie. En dat is natuurlijk nog lang niet alles, want ook deze nieuwste editie van de Twinkle staat weer boordevol interessante artikelen.

Wil jij het verenigingsnieuws uit eerdere edities van Twinkle nog eens rustig nalezen? Dat kan! Onze Thuiswinkel.org-katernen zijn gratis te downloaden via ‘Mijn Account’.