13 juni 2017

E-commerce Game Changers in duurzame bezorging en innovatief fulfilment slaan handen in een

Business partner nieuws

Afbeelding van een man met een fiets die een bak opent.

De winnaar én de runner-up van de Shopping Awards Game Changer 2017 gaan intensief samenwerken. Fietskoeriers.nl gaat voor Active Ants bezorgdiensten verzorgen, te beginnen met de pakketjes van Dille & Kamille.

Active Ants verzorgt de fulfilment voor tientallen webwinkels, waaronder Dille & Kamille. Al sinds de oprichting in 1974 richt Dille & Kamille zich op duurzaamheid en natuurlijke eenvoud. Het was dan ook geen toeval dat zij met het idee bij Active Ants kwamen om hun pakketjes met de fiets te laten bezorgen. “Tot nu toe konden wij daar geen goede landelijk dekkende oplossing voor vinden, maar met Fietskoeriers.nl hebben we daar nu de perfecte partner in gevonden”, aldus Jeroen Dekker, managing partner bij Active Ants. “Dille & Kamille is vanzelfsprekend de launching customer. Na een korte testperiode kunnen alle klanten van Active Ants gebruikmaken van deze groene bezorgservice.” 

Een fitte fietskoerier aan de deur

“Bezorgen met de fiets is veel meer dan milieuvriendelijk verzenden”, vertelt Eddy te Rietstap, mede-eigenaar van Fietskoeriers.nl. “Mensen worden blij van een fitte fietskoerier aan de deur en er zijn minder opstoppingen door al die bezorgbusjes. Geef ons de ruimte in de stad, en de stad krijgt die ruimte dubbel en dwars terug. Wij zijn het duurzame bezorgalternatief.” 

Game Changers 

De beide Game Changers troffen elkaar in maart op het Shopping Awards-gala. Een nek-aan-nekrace om de Game Changer Award werd in het voordeel van Fietskoeriers.nl beslist. Naderhand vierden beide jonge en ambitieuze bedrijven gezamenlijk de overwinning. Een klik was er direct en al snel werd een afspraak gemaakt om de mogelijkheden voor een samenwerking te bespreken. 

Active Ants 

Active Ants verzorgt logistiek achter webwinkels en onderscheidt zich door een scala aan innovatieve diensten aan te bieden waarmee webwinkels succesvoller kunnen zijn. 

Fietskoeriers.nl 

Fietskoeriers.nl is de eerste en enige landelijk dekkende pakketdienst op de fiets. In 30 steden op de fiets (60% van alle huisadressen) en erbuiten met auto’s op groengas. Gegarandeerde bezorging, zowel same-day als next-day. 

Dille & Kamille 

Dille & Kamille is begonnen in 1974 in een werfkelder in Utrecht en heeft inmiddels 29 winkels in Nederland en België. Het assortiment bestaat uit een breed scala aan duurzame producten voor zowel in huis als daar buiten.

Word ook business partner van Thuiswinkel.org!

Business partners van Thuiswinkel.org zijn dé bedrijven die samen met ons werken aan een sterke en gezonde e-commerce branche. Als business partner profiteer je van vele voordelen:
  • Vertrouwen van klanten
  • Exclusieve toegang tot netwerkbijeenkomsten van Thuiswinkel.org
  • E-commerce onderzoeken en rapporten
  • Exposure op de website van Thuiswinkel.org
  • Thuiswinkel Business Partner Reviews
Word ook business partner