22 juni 2017

Zorg dat je slechte reviews voor bent

blauw poppetje met reviewsterren

Elk bedrijf kan tegenwoordig op internet worden beoordeeld via forums, websites en socialmediakanalen. Denk aan Kassa, Klacht.nl, Facebook … overal kan de consument haar mening kwijt. Maar consumenten schrijven pas uit zichzelf iets op internet als zij een slechte ervaring hebben gehad en dan is het eigenlijk al te laat. Op dat moment wordt het beeld over jouw bedrijf op internet dus puur en alleen gevormd door die ene slechte ervaring van de consument. 

Kortom, je ziet alleen het negatieve topje van de ijsberg. Waar zijn al die tevreden klanten waar je elke dag keihard voor werkt? Waarom laten zij online niets van zich horen? Omdat consumenten nu eenmaal niet uit zichzelf positieve feedback online zetten. Daar moet je als bedrijf zelf iets voor doen. Vraag daarom elke klant proactief naar een review. Alleen dan gaan consumenten die tevreden zijn ook een review schrijven. Jouw online reputatie bestaat dan niet meer uit die ene slechte review, maar is gebaseerd op de mening van alle klanten. Dat geeft een juist en veelal positiever beeld weer van je bedrijf. En die eerste indruk is doorslaggevend voor de consument – die doorgaans je online reputatie dubbelcheckt.

Thuiswinkel Waarborg Reviews

Een van de onafhankelijke partijen die een online reviewsysteem aanbiedt is KiyOh. Samen hebben wij het Thuiswinkel Waarborg Reviewsysteem exclusief voor onze leden opgezet. Door de betrouwbaarheid van het onafhankelijke reviewsysteem én de bekendheid en vertrouwen in het Thuiswinkel Waarborg, kun je optimaal gebruik maken van de voordelen van klantbeoordelingen. En dat tegen de laagste prijs van Nederland.

Enkele voordelen van Thuiswinkel Waarborg Reviews

 • Eenvoudig en snel
  Je kunt binnen enkele dagen starten met het reviewsysteem
 • Automatisch uitnodigingen versturen
  Jij bepaalt hoeveel dagen na aankoop je klanten een verzoek ontvangen
 • 100% eigenaar van de data
  De opgebouwde reviews blijven jouw eigendom en mag je vrij hergebruiken
 • Sterkere marketing
  Toon je beoordelingen (en sterren) in de Google Adwords-advertentie en in Google Shopping
 • 14 dagen gratis op proef
 • Goedkoopste van Nederland
  Voor slechts € 12,50 p.m. kun je 250 uitnodigingen p.m. versturen.
 • Makkelijke overstapservice als je van een andere aanbieder komt 

Wil jij meer vertrouwen met reviews in jouw webshop?

Meld je aan voor Thuiswinkel Waarborg Reviews. Al 750 leden gingen je voor!