6 juni 2017

Von Va Voom: “Met de juiste mindset word je succesvol”

BBQ afbeelding met de tekst: Ledendag en BBQ Op donderdag 28 juni vindt de ledendag van Thuiswinkel.org plaats. Tijdens deze inspirerende dag geeft Maaike Postma- Sterken van Von Va Voom (winnares Shopping Awards XS 2016 en 2017) een kijkje in de keuken van haar succesvolle bedrijf. Ze vertelt je hoe je met de juiste mindset je doel kunt bereiken. Hoe kun jij je grenzen verleggen?

Vermijd beren op de weg

Wil jij stappen maken met je bedrijf, maar zie je veel beren op de weg? Volg dan tijdens de ledendag van Thuiswinkel.org de sessie van Maaike Postma-Sterken van Von Va Voom. Kies ‘omdenken’ als strategie en probeer uit je eventueel vastgeroeste visie en strategie te komen. Sta open voor de mindset van Von Va Voom en word gemotiveerd om je eigen lessen te leren. “Via mijn motiverende sessie kun je jouw eigen idee vorm te geven en leer je dus een les op maat. Daarnaast leer ik vast en zeker weer iets van jou en kunnen we elkaar op deze manier goed verder helpen in de online retailwereld.”

Wat vind je zo boeiend aan e-commerce?

Maaike: “De dynamiek van de e-commercesector en de versmelting ervan in het dagelijks leven houden mij enorm bezig. Hierbij horen ook de verwachtingen van de consument en de manieren waarop e-commercebedrijven hierop inspelen. Hoe speel jij in op de verwachtingen en behoeften van de consument zonder daarbij je eigen visie en strategie uit het oog te verliezen? En hoe zorg je ervoor dat je als groeiend e-commercebedrijf flexibel genoeg blijft om open te blijven staan voor huidige en toekomstige veranderingen.”

Benieuwd?

 Benieuwd naar de mindset van Maaike Postma-Sterken en hoe deze jou succesvol kan maken? Schrijf je dan nu gratis in voor de Thuiswinkel.org Ledendag en BBQ op 28 juni en volg de sessie van Von Va Voom.
Bekijk hier het hele programma van de Thuiswinkel.org Ledendag & BBQ op woensdag 28 juni 2017.
Let op: de ledendag is exclusief voor leden van Thuiswinkel.org

Over Maaike

 

Maaike Postma- Sterken is oprichter en eigenaar van Von Va Voom, de online winkel voor draagdoeken, draagzakken en kinderkleding. Als winnaar van de Shopping Awards XS 2016 en 2017 mag Von Va Voom zich voor het tweede jaar op rij de beste webwinkel van Nederland in de categorie Baby & Kind en Speelgoed noemen!