1 juni 2017

Geslaagde inspiratiemiddag voor logistieke business partners

Groepsfoto voor distributiecentrum Wehkamp

Dinsdag 30 mei hebben we een bijeenkomst gehad met de logistieke business partners van Thuiswinkel.org. Samen met deze specialisten op het gebied van logistiek en verpakkingen waren we die dag te gast bij het imposante distributiecentrum van Wehkamp in Zwolle.

Tijdens de bijeenkomst gaf Margreeth Pape, adviseur logistiek en duurzaamheid bij Thuiswinkel.org, een presentatie over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van logistiek. Daarnaast hebben de experts zich onder andere gebogen over de gevolgen hiervan voor de logistiek binnen de economieën van de toekomst. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan de circulaire, deel-, glokale en slimme economie.

Rondleiding

Aansluitend op de interessante presentatie en bijbehorende gesprekken, kregen we een rondleiding door het grootste distributiecentrum van Europa. Onder leiding van Jan Fennema en Mark Terlouw nam Wehkamp ons mee in hun logistieke wereld, waarin dagelijks 60.000 pakketten het distributiecentrum verlaten op weg naar de klant. Dit is dus met recht een plek waar we de laatste ontwikkelingen in praktijk hebben kunnen aanschouwen. Dit vormde dan ook een perfecte afsluiting van een middag waarin de betrokken experts elkaar verder hebben kunnen helpen via het delen van hun ervaringen en uitdagingen op het gebied van logistiek en verpakkingen.

Meer informatie?

Als je vragen hebt op het gebied van logistiek en/of verpakkingen, stel ze ons dan gerust via .

Word ook business partner van Thuiswinkel.org!

Business partners van Thuiswinkel.org zijn dé bedrijven die samen met ons werken aan een sterke en gezonde e-commercebranche. Als business partner profiteer je van vele voordelen:
  • Vertrouwen van klanten
  • Exclusieve toegang tot netwerkbijeenkomsten van Thuiswinkel.org
  • Gratis e-commerce-onderzoeken en -rapporten
  • Exposure op de website van Thuiswinkel.org
  • Thuiswinkel Business Partner Reviews
Word ook business partner