22 mei 2017

Talent Event: ontmoet studenten en young professionals die een digitale carrière ambiëren

Banner van het talent event: afbeelding van een hand bij een laptop met de tekst: talent event, jaarbeurs Utrecht

Op 24 en 25 november organiseren OGZ en Thuiswinkel e-Academy in Utrecht de eerste editie van het Talent Event. Dit evenement richt zich specifiek op het matchen van digitaal talent met relevante werkgevers. Naast de beursvloer met allerlei interessante activiteiten en challenges biedt het Talent Event ook een uitgebreid lezingenprogramma. Onder andere Miele, Blendle, de Bijenkorf, LinkedIn, NN Group, Made.com, Ahold Delhaize en Travix hebben hun deelname aan het programma al bevestigd.

Ook op zoek naar digitaal talent?

Is er binnen jouw organisatie behoefte aan nieuwe medewerkers met hbo-, wo- of PhD-niveau op het gebied van big data, e-commerce en ict? Zorg dan dat je niet ontbreekt tijdens het Talent Event, waar je studenten en young professionals ontmoet die een digitale carrière ambiëren.

Door het delen van kennis en het organiseren van interessante activiteiten profileer je je prominent als potentiële werkgever bij deze waardevolle en lastig te bereiken doelgroep.

Neem deel en profiteer als Business Partner van Thuiswinkel.org van mooie kortingen!

Noteer 24 en 25 november alvast in je agenda. Vraag de brochure aan voor meer informatie en deelnamemogelijkheden. Of neem contact op met e-Academy via of 0318-648501.