22 mei 2017

Aanmelding Cross Border Top 30 2017 gestart

Cross Border E-commerce Event logo wereldbol met een winkelmandje

Op 6 september wordt tijdens het Cross Border E-commerce Event weer de Cross Border Top 30 gepresenteerd. In deze ranglijst vind je de Nederlandse e-commercebedrijven met de snelste groei in het buitenland. Bedrijven die willen meedingen naar een plek in deze top 30 kunnen zich nu inschrijven. Wil jij bij het Cross Border E-commerce Event aanwezig zijn? Leden van Thuiswinkel.org krijgen korting op een toegangskaart.

De Cross Border Top 30 is een gezamenlijk initiatief van Dexport en Twinkle en de inschrijvingen zijn geopend tot 15 juli. Ondernemingen die de top 30 halen, maken eveneens kans op een persoonlijke insightvideo over hun bedrijf.

GoCustomized

Dit jaar viert het Cross Border E-commerce Event haar lustrumeditie. De top 30 zag afgelopen jaar het levenslicht en GoCustomized veroverde daarbij de eerste plek. De lijstaanvoerder werd eerder dit jaar ook genomineerd voor de DHL Shopping Award Cross-border tijdens de Shopping Awards. Achter GoCustomized behaalden Helloprint en The Sting respectievelijk de tweede en derde plek in de top 30 van 2016.

Cross Border E-commerce Event: korting voor Thuiswinkel.org-leden

Leden van Thuiswinkel.org kunnen met korting naar het Cross Border E-commerce Event op 6 september 2017. Bestel hier je ticket en kies daarbij in het menu voor ‘Leden Thuiswinkel.org’. Je ontvangt vervolgens de korting op je entreeticket.

Bekijk de website