15 mei 2017

De vijfde Twinkle van 2017: die wil je niet missen!

Afbeelding van drie Twinlemagazines die op elkaar zijn gestapeld

Op dinsdag 16 mei krijgen al onze leden en business partners leuke post op de deurmat. Een van de vele voordelen van het lidmaatschap of business partnerschap van Thuiswinkel.org is namelijk een gratis abonnement op het Twinkle Magazine. Met dit vakblad op het gebied van digital commerce houd je je e-commercekennis up-to-date. En via ons eigen katern blijf je bovendien op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen Thuiswinkel.org.

Wat staat er in deze nieuwe editie?

Deze editie bevat onder meer een leuk interview met Ger Schoenmakers, directeur van Matrasaanhuis.nl. Hij heeft een bijzondere manier om met retouren om te gaan. Daarnaast reageert Ank van Heeringen, jurist bij Thuiswinkel.org, op een uitspraak van de geschillencommissie. Een consument heeft diverse computeronderdelen gekocht bij een webwinkel en daar een computer van gebouwd. De computer voldoet niet aan zijn verwachtingen. Vervolgens reageert de ondernemer: “Dit valt niet onder garantie maar onder eigen verantwoordelijkheid van de consument. Dat de hele computer door ons is ingenomen en getest, onderstreept onze servicegerichtheid.” Wie heeft er nu gelijk?

Wil jij het verenigingsnieuws uit eerdere edities van Twinkle nog eens rustig nalezen? Dat kan! Onze Thuiswinkel.org-katernen zijn gratis te downloaden via ‘Mijn Account’.