24 april 2017

Netherlands B2C Ecommerce Report 2017 gratis beschikbaar voor leden

Rapporten met diagrammen

Het afgelopen jaar bereikte de Nederlandse e-commercebranche een mijlpaal doordat de online uitgaven van Nederlandse consumenten voor het eerst de grens van € 20 miljard doorbraken. Voor 2017 gaan we dankzij een verwachte groei van 20% zelfs richting de € 25 miljard. Dit zijn de verwachtingen uit het The Netherlands B2C Ecommerce Report 2017 van de Ecommerce Foundation, een internationale e-commerce-organisatie waar Thuiswinkel.org nauw mee samenwerkt.

Het The Netherlands B2C Ecommerce Report 2017 bevat nog veel meer interessante informatie. Deze is gedeeltelijk samengesteld met behulp van de Thuiswinkel Markt Monitor, het Nederlandse marktonderzoek dat eerder dit jaar is uitgebracht. Maar het rapport bevat ook nieuwe gegevens, zoals het aantal online en fysieke winkels in Nederland, en interessante interviews en inzichten van belangrijke spelers op de Nederlandse retailmarkt. Net als voorgaande jaren zijn er ook in deze versie weer praktische tips en tricks over de bevolking, (online) zakendoen en wet- en regelgeving opgenomen.

Leden van Thuiswinkel.org kunnen de full version van het The Netherlands B2C Ecommerce Report 2017 gratis downloaden via Mijn Account. Ben je geen lid van Thuiswinkel.org? Download dan de light version gratis via de rapportpagina op EcommerceWiki of word lid van Thuiswinkel.org!