21 april 2017

De vierde Twinkle van 2017: die wil je niet missen!

Afbeelding drie Twinkle-magazines editie april Deze week kregen al onze leden en business partners leuke post op de deurmat. Een van de vele voordelen van het lidmaatschap of business partnerschap van Thuiswinkel.org is namelijk een gratis abonnement op het Twinkle-magazine. Met dit vakblad op het gebied van digital commerce houd je je e-commercekennis up-to-date. En via ons eigen katern blijf je bovendien op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen Thuiswinkel.org.

Wat staat er in deze nieuwe editie?

Deze editie bevat onder meer nieuwe cijfers van de Thuiswinkel Markt Monitor, het onderzoek naar online consumentenbestedingen in Nederland. Daarnaast vind je er ook een overzicht van de laatste reeks bluepapers die onze ShoppingTomorrow-experts hebben opgeleverd op basis van hun onderzoeken het afgelopen jaar. Dat is natuurlijk nog lang niet alles, want ook deze nieuwste editie van de Twinkle staat weer boordevol interessante artikelen, waaronder een boeiend interview met Maatkussen.nl, winnaar van de Shopping Awards XS in de categorie Wonen en Slapen. 

Wil jij het verenigingsnieuws uit eerdere edities van Twinkle nog eens rustig nalezen? Dat kan! Onze Thuiswinkel.org-katernen zijn gratis te downloaden via ‘Mijn Account’.