29 maart 2017

Word jij de volgende e-Academy Professional?

Afbeelding van een vrouw die een trap beklimt van dossiers

De afgelopen maanden heeft Thuiswinkel e-Academy de eerste certificaten aan professionals uitgereikt. Met deze kwalificatie van e-Academy, het actieprogramma van Thuiswinkel.org dat zorgt voor meer digitaal toptalent, is hun kennis aantoonbaar up-to-date en e-businessproof. Inmiddels zijn er al ruim 70 e-Academy Professionals!

De professionals hebben het afgelopen jaar minimaal 30 PE-punten verzameld in het e-Academy Register, dé marktplaats met gecertificeerde leergangen, workshops, webinars en congressen over e-business. Eén PE-punt staat hierbij gelijk aan één uur leren.

 

Zichtbaar up-to-date

De kersverse e-Academy Professionals ontvangen ieder een persoonlijk certificaat dat aantoont dat zij up-to-date zijn op het gebied van digital commerce en ze krijgen een eervolle vermelding op de speciale e-Academy Professional-webpagina! Met het certificaat ontvangen zij ook het e-Academy Professional-logo voor extra zichtbaarheid op hun cv en LinkedIn-profiel.

Ook e-Academy Professional worden?

Verzamel dan binnen een jaar 30 PE-punten in ons register. Dan ontvang ook jij een certificaat, logo en eervolle vermelding op onze Academy Professional-webpagina.

Nog geen lid van het e-Academy Register?

Schrijf je dan gratis in

Voordelen van inschrijven:

• Vind eenvoudig trainingen, workshops, webinars en events over e-business.
• Houd je kennis up-to-date.
• Blijf aantrekkelijk voor werkgevers.
• Maak je kennis zichtbaar op je cv en je LinkedIn-profiel.
• Het is helemaal gratis!