21 maart 2017

De lente is begonnen: tijd voor een nieuwe editie van de Twinkle

Afbeelding van twee Twinkle magazines maart 2017

Een goed begin van de lente: al onze leden en business partners krijgen deze week post. Op 21 maart valt de nieuwste editie van Twinkle namelijk weer op de mat, als voordeel van het lidmaatschap of je business partnerpakket. Met dit vakblad op het gebied van digital commerce houd je je e-commercekennis up-to-date. En via ons eigen katern blijf je bovendien op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen Thuiswinkel.org.

Wat staat er in deze lente-editie?

Deze editie bevat onder meer nieuwe cijfers van de Thuiswinkel Markt Monitor, het onderzoek naar online consumentenbestedingen in Nederland. Daarnaast vind je er ook een overzicht van de laatste reeks bluepapers die onze ShoppingTomorrow-experts hebben opgeleverd op basis van hun onderzoeken het afgelopen jaar. En dat is natuurlijk nog lang niet alles, want ook deze nieuwste editie van de Twinkle staat weer boordevol interessante artikelen en een boeiend interview met online huurservice én b2b-lid Zoef.com.

Wil jij het verenigingsnieuws uit eerdere edities van Twinkle nog eens rustig nalezen? Dat kan! Onze Thuiswinkel.org-katernen zijn gratis te downloaden via ‘Mijn Account’.