23 maart 2017

De toegevoegde waarde van Thuiswinkel Waarborg

logo vonvavoom

Lid aan het woord: Von Va Voom

Uit verschillende nationale onderzoeken blijkt dat het Thuiswinkel Waarborg veel toegevoegde waarde biedt voor je webshop. En ook onder onze huidige leden merken we dat het Thuiswinkel Waarborg een grote toegevoegde waarde heeft voor hun business. Von Va Voom won in 2016 en 2017 een Shopping Award en eigenaresse Maaike Postma-Sterken besloot later dat jaar haar webshop te laten certificeren door Thuiswinkel.org. Een beslissing waar ze absoluut geen spijt van heeft gekregen. 

Von Va Voom is een webwinkel waar kersverse ouders terechtkunnen voor mooie draagdoeken, draagzakken en kinderkleding. “Nadat we vorig jaar als niet-lid van Thuiswinkel.org een Thuiswinkel Award hadden gewonnen, leek het me een goed moment om het lidmaatschap aan te vragen”, vertelt Maaike. “We zijn nu sinds oktober 2016 door het certificeringsproces en we kunnen wel stellen dat het Thuiswinkel Waarborg-logo zichtbaar heeft bijgedragen aan de uitstraling, professionaliteit en betrouwbaarheid van onze website.”

Naast het vergroten van het consumentenvertrouwen, is Maaike ook zeer goed te spreken over de aanvullende diensten die Thuiswinkel.org haar leden biedt. “Ik vind het een bijzonder prettig gevoel dat we nu lid zijn van een belangenvereniging. Zo heb ik onlangs nog contact gehad met een van hun juristen in verband met een fraudezaak en die heeft mij uitstekend en op een prettige manier verder geholpen. Daarnaast ga ik met veel plezier naar de verschillende netwerkmomenten die jaarlijks worden georganiseerd, zoals de Nieuwjaarsreceptie.”

Voordelen van het lidmaatschap

Ben jij nog geen lid van Thuiswinkel.org? Als lid profiteer je van vele voordelen:
  • Meer vertrouwen door het Thuiswinkel Waarborg-logo
  • Internationaal vertrouwen door het Ecommerce Europe Trustmark
  • Behartiging van jouw belangen op landelijk en Europees niveau
  • Gratis marktonderzoeken, evenementen en juridisch advies
  • Ondersteund door de Consumentenbond
  • Voordelig gebruikmaken van Thuiswinkel Waarborg Reviews
Word lid