9 maart 2017
Persbericht

Thuiswinkel.org feliciteert winnaars Shopping Awards XS

Shopping Awards logo

Thuiswinkel.org Zakelijk lid Zamro, online speler in technische producten, mocht vanmiddag de Shopping Award Beste Starter in ontvangst nemen tijdens de feestelijke uitreiking van de Shopping Awards XS in de Jaarbeurs te Utrecht. Daarmee laat de onderneming de andere kanshebbers, Gogido (online taxideals) en Terello (telefoon- en tabletreparatie), achter zich. Ook maakte host Jan Joost van Gangelen de winnaars van de Shopping Awards XS bekend.

De jury over Zamro, winnaar Shopping Award Beste Starter:

‘Zamro heeft een b2b-concept ontwikkeld volgens de best practices van b2c: producten vergelijken, SEO optimaliseren en retargeting inzetten. De jury vindt het bedrijf vernieuwend, omdat het een compleet nieuwe markt creëert door een breed assortiment op het gebied van maintenance, repair and operations (mro) te ontsluiten dat nu vooral gefragmenteerd wordt aangeboden. Uniek is dat klanten zonder account kunnen bestellen. Er is goed nagedacht over niches en het is een makkelijk schaalbaar businessmodel met internationale potentie.’

Winnaars Shopping Awards XS

Duizenden consumenten hebben de afgelopen maanden hun favoriete webwinkels beoordeeld via een onafhankelijk online consumentenonderzoek, uitgevoerd door KiyOh. De webwinkels met de hoogste eindscores zijn de winnaars van de Shopping Awards XS. Retailers met een online activiteit en een maximale jaaromzet van 4 miljoen euro konden meedingen naar de prijzen. Thuiswinkel.org feliciteert alle winnaars en is trots dat alle winnaars lid zijn van Thuiswinkel.org.

De winnaars zijn, per categorie:

Auto & Accessoires: www.oprijplatenshop.nl
Baby, Kind & Speelgoed: www.vonvavoom.nl
Computer, Hard- & Software: www.sneltoner.nl
Datingsites: www.pepper.nl
Doe-het-zelf & Hobby: www.werkbankenwinkel.nl
Elektronica & Telecom: www.kabelshop.nl
Eten & Drinken: www.koffievergelijk.nl
Lingerie & Ondermode: www.boxers.nl
Mode: www.acejewelers.com
Persoonlijke verzorging: www.parfumerie.nl
Sportswear: www.hardloopshop.nl
Tuin & Dieren: www.gereedschapswagens.nl
Wonen & Slapen: www.maatkussens.nl

Shopping Awards Gala: kom jij ook?

Op 23 maart worden in Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk de Publieksprijzen XL en de Vakprijzen (Excellence Awards, Shopping Award Cross-border en Shopping Award Game Changer) uitgereikt. Ook wordt de E-commerce50, de lijst met de vijftig snelst groeiende webwinkels van Nederland, bekendgemaakt. De genomineerden zijn inmiddels bekend. Wil jij het Shopping Awards gala bijwonen? Meld je hier direct aan. Business partners van Thuiswinkel.org kunnen twee gratis kaarten bestellen.

Organisatie

De Shopping Awards worden georganiseerd onder toezicht van de Stichting Nationale Shopping Awards (voorheen Stichting Nationale Thuiswinkel Awards). BBP Media uit Woerden is uitvoerend producent van de Shopping Awards. Brancheverenigingen die zich willen aansluiten bij de Shopping Awards kunnen zich melden bij de Stichting.