22 februari 2017

Digitale betaalverzoeken per sms effectiever

Mevrouw met mobiel in haar handen en creditcard

Business partner aan het woord

Betaalverzoeken per e-mail worden steeds vaker met een mobieltje betaald. Bij een mobiele betaling die via iDEAL gaat, worden consumenten vaak direct doorverwezen naar hun mobiele bankieromgeving. Niet zo gek dus dat mensen die via hun mobiele telefoon betalen sneller hun betaalverzoek voldoen. Daarnaast neemt het aantal betalingen dat niet op tijd wordt voldaan zo ook enorm af. 
Snel en simpel digitale betaalverzoeken versturen per sms en je facturen daarna ook nog eens via de link hierin laten betalen? Met een digitaal betaalverzoek kun je consumenten op ieder gewenst moment verzoeken om een betaling te doen. Via een betaallink wordt direct afgerekend in een beveiligde betaalomgeving. Naast de sms-functie kun je ook gebruikmaken van de betaalverzoeken via e-mail, brief of een combinatie daarvan. Jij kent jouw klant het beste, dus jij bepaalt. 

Voordelen van digitale betaalverzoeken 

✓ Hoog gebruikersgemak voor de consument
✓ Besparen op facturatie- en inningsproces
✓ Eenvoudig digitaliseren van je facturatieproces
✓ Sneller betaalde facturen dankzij de lage betaaldrempel
✓ Volledig op te maken in je eigen huisstijl (e-mail en brief)
✓ Veilig dankzij hoge eisen
✓ Templates in meerdere talen in te stellen
✓ Uitgebreide rapportagemogelijkheden

Betaling afronden met keuze uit ruim 30 betaalmethoden

Consumenten kunnen via een betaallink in de ontvangen sms eenvoudig betalen met diverse (internationale) betaalmethoden zoals iDEAL, PayPal en creditcards. Aan de webshop de keuze welke betaalopties de klant aangeboden krijgt. Betaalprovider en business partner Buckaroo adviseert webshops hier graag bij. De consument de mogelijkheid geven om op de voor hem gewenste wijze te kunnen betalen, maakt betaalverzoeken erg gebruiksvriendelijk en flexibel. 

Uitbreiden met Buckaroo Credit Management 

Heb jij te maken met laat of slecht betalende klanten? Buckaroo Credit Management is een totaaloplossing die al je betalingsverkeer, inclusief het versturen en automatisch opvolgen van facturen via flexibele herinneringsschema’s, verzorgt en beheert. 
Hierdoor is het mogelijk om je debiteurenbeheer te automatiseren, inclusief een eventuele overdracht van facturen aan een incassobureau. Alle inkomende geldstromen worden vastgelegd en verklaard binnen één systeem. In de praktijk betekent dit betaalgemak voor de consument en een daling in risico en handmatig werk voor jou als webshop.

Auteur: Menno Hoek – Marketing en communicatie bij Buckaroo

Business partner van Thuiswinkel.org 
Digitale betaalverzoeken versturen en herinneren per e-mail, sms of brief? Of interesse in een totaaloplossing voor facturatie en inning? Neem contact op met een van onze adviseurs via of telefonisch via 030-7115000.

Bekijk de website