20 februari 2017

Nominaties Shopping Awards Beste Starter bekend

Afbeelding van het logo van de shopping awards met een zwarte achtergrond

De nominaties voor de Shopping Awards Beste Starter zijn bekend. De start-ups Gogido, Terello en Zamro, drie bedrijven die innoveren op het gebied van respectievelijk gereedschap en technische onderdelen, taxideals en telefoonreparatie, komen op 9 maart in aanmerking voor de prijs. Thuiswinkel.org feliciteert alle genomineerden, maar in het bijzonder Thuiswinkel lid Zamro.

Gogido vindt voor consumenten de beste taxideal, waarbij de klanten naar eigen zeggen tot 70 procent besparen. Terello is een dienstverlener op het gebied van mobiele telefoon- en tabletreparatie. Het bedrijf komt bij consumenten op locatie om een toestel binnen dertig te repareren. Zamro is een webshop met technische onderdelen en gereedschappen van kwaliteitsmerken. De producten worden gebruikt voor het onderhouden, repareren en het draaiend houden van machines en installaties.

Pitchen

De Shopping Awards worden uitgereikt door een organisatie waarin brancheverenigingen ANVR, InRetail en Thuiswinkel.org zijn verenigd. Genoemde kanshebbers mogen hun bedrijf pitchen aan een deskundige jury, waarna een winnaar wordt gekozen.

Uitreiking

Deze winnaar wordt 9 maart bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de Shopping Awards XS, voor de webshops met omzetten tot vier miljoen euro. Op 23 maart volgen de XL-Awards tijdens het jaarlijkse gala van de Shopping Awards in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee.

Wil je bij de uitreiking zijn? Schrijf je nu in!

Korting en gratis kaarten voor leden en business partners

Business partners van Thuiswinkel.org ontvangen één gratis kaart voor de uitreiking van de Shopping Awards XS en twee gratis kaarten voor de uitreiking van de Shopping Awards XL. Leden van Thuiswinkel.org kunnen kaarten kopen met korting. Bestel snel je kaarten voor de Shopping Awards XS en de Shopping Awards XL.