14 februari 2017

Twinkle is in the air

Drie edities van het nieuwsblad Twinkle op een bureau

Dit jaar krijgen al onze leden en business partners post op Valentijnsdag. Op 14 februari valt de nieuwste editie van Twinkle namelijk weer op de mat, als onderdeel van het lidmaatschap of business partnerpakket. Met dit vakblad op het gebied van digital commerce houd je je e-commercekennis up-to-date en via onze eigen katern blijf je bovendien op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen Thuiswinkel.org.

 

Wat staat er in deze valentijnseditie?

Deze editie bevat onder meer een interview met Paul Nijhof, de nieuwe voorzitter van Thuiswinkel.org, waarin hij uitgebreid stilstaat bij zijn nieuwe functie en de gerelateerde uitdagingen. Daarnaast vind je er ook een overzicht van de eerste bluepapers die onze ShoppingTomorrow-experts hebben opgeleverd op basis van hun onderzoeken het afgelopen jaar. En dat is natuurlijk nog lang niet alles, want ook deze nieuwste editie van Twinkle staat weer boordevol interessante artikelen en interviews. 

Wil jij het verenigingsnieuws uit eerdere edities van Twinkle nog eens rustig nalezen? Dat kan! Onze Thuiswinkel.org-katernen zijn gratis te downloaden via ‘Mijn Account’.