6 februari 2017

Save the date! Thuiswinkel Webinar: Online betalen

Haal meer uit jouw webshop

Thuiswinkel webinars logo met laptop

Wat zijn de trends op het gebied van online betalen? Hoe kan je door een goede customer journey meer verkopen? Op donderdag 2 maart om 11.00 geven we in samenwerking met betaalprovider MultiSafepay een Thuiswinkel Webinar over online betalen voor webshops. Tijdens de webinar krijg je praktische tips om de conversie van jouw webshop direct een boost te geven!

Payment-tips om jouw webshop te optimaliseren

Onze business partner MultiSafepay geeft je tijdens de webinar praktische tips om je direct verder te helpen op het gebied van online betalen. Wil je bijvoorbeeld meer weten over mobiele- en achteraf betaaloplossingen? Of hoor je graag meer over oplossingen voor het verkopen in het buitenland? Deze belangrijke trends komen tijdens het webinar aan bod. Daarnaast geven ze antwoord op vragen als ‘Met welke betaalmethoden kun je de conversie verhogen in je webshop?’ en ‘Welke conversieverhogende tools kan ik gebruiken?’. En omdat het live is, kun jij direct al jouw vragen stellen!

Over MultiSafepay

MultiSafepay maakt het betalen voor zowel online als mobiel makkelijk voor jouw klanten. Met onze e-commerce betaaloplossingen en conversieverhogende tools is het eenvoudig om online betalingen te accepteren, beheren en te stimuleren. MultiSafepay zorgt voor een naadloze en betrouwbare betaalervaring. Het mobiele kanaal wordt volledig ondersteund met adaptieve betaalpagina's en diverse in-app betaaloplossingen. MultiSafepay biedt een compleet aanbod van betaalmethoden voor binnen- en buitenland, een eenvoudige integratie en internationale expertise. Zo maken zij het voor de e-commercebranche makkelijk om direct online te verkopen in alle landen.

Gratis: on-demand terugkijken

Kun je 2 maart niet? Kijk na 2 maart deze en alle voorgaande Thuiswinkel Webinars on-demand terug. Zo kun je je kennis bijspijkeren op het moment dat het jou uitkomt! De webinar gratis on-demand terugkijken, doe je hier.

Show what you know: ontvang 1 PE-punt voor het e-Academy Register

Thuiswinkel Webinar is toegevoegd aan de kennisactiviteiten van Thuiswinkel e-Academy. Registreer je dus voor de webinar en ontvang 1 Permanente Educatie (PE)-punt voor het e-Academy RegisterSchrijf je gratis in voor het register en maak je expertise zichtbaar.

Meld je gratis aan

De webinar is voor iedereen gratis te volgen op 2 maart om 11.00 uur.

Meld je aan