25 januari 2017

‘Willy geeft de voorzet en Packs kopt ‘m er in’

Logo packs

Packs Special Care, de overnight en innight Benelux pakketvervoerder, en Willy van de Kerkhof, ex-voetbal International, hebben deze week een overeenkomst getekend waarbij Van de Kerkhof voor Packs als ambassadeur gaat optreden.

“Het komt er op neer”, aldus Willy, “Dat ik de voorzet geef en dat Packs ‘m er in kopt”. Menigeen kent de beroemde ‘een van de tweeling’ Van de Kerkhof natuurlijk uit de succesvolle en roemruchte Nederlandse voetbalhistorie, toen er nog klinkende resultaten werden geboekt en er finales van Wereld Kampioenschappen voetbal werden bereikt zoals in 1974 en 1978.

“Wat veel mensen echter niet weten”, legt Chief Marketing Officer Gerdwin Lammers van Packs uit, “is dat Willy al sinds hij met voetbal gestopt is met Getlinc.nl – een initiatief van Willy - een enorm zakelijk netwerk heeft opgebouwd. Dat netwerk komt natuurlijk goed van pas als je - zoals Packs - aan de weg timmert”. Packs investeerde de afgelopen twee jaren in kwaliteitsverbetering en naamsbekendheid en gaat samen met Willy van de Kerkhof nu de fase in waarbij met name bij grote(re) bedrijven concurrerende offertes neergelegd kunnen worden.

Lammers daarover: “Packs wordt nu door steeds meer grotere bedrijven overwogen én gekozen die voorheen voor andere pakketvervoerders kozen maar daar om kwaliteitsredenen niet tevreden waren”. Willy van de Kerkhof vult aan: “De kracht van Packs ligt onder meer in de handmatige sortering en de efficiënte klantgerichte organisatie. Door het business model van Packs, met 70 zelfstandige PacksPartners in de Benelux, zijn de lijnen met de klant extreem kort en dat is waar de concurrentie nu juist zeer slecht scoort”. En van scoren weet ‘ons Willy’ natuurlijk alles!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Gerdwin Lammers CMO, Packs
M: 06-83079090
E: