6 januari 2017

Last call: Meld je aan voor de Nieuwjaarsreceptie 2017

gekleurde champagne

Wil jij 2017 goed beginnen met een inspirerende collegetour-sessie met o.a. Wijnand Jongen en Jorij Abraham? Kom dan op 18 januari naar onze Nieuwjaarsreceptie in Media Plaza in Utrecht. Je kunt de Nieuwjaarsreceptie perfect combineren met een bezoek aan de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs Utrecht. Ben jij erbij?

Is het einde van online shoppen nabij? In zijn boek ‘Het einde van online winkelen’ neemt Wijnand Jongen, directeur van Thuiswinkel.org, de e-commercewereld onder de loep. Zijn bevindingen, ontdekkingen en conclusies deelt hij met je in ‘collegetour’-setting. Onder leiding van dagvoorzitter Ronnie Overgoor kun jij al je vragen stellen aan Wijnand.  

Stel je vragen

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie zullen nog meer interessante sprekers het podium beklimmen. Ronnie Overgoor helpt jou al je vragen te stellen aan Jorij Abraham, programmamanager van ShoppingTomorrow en Paul Nijhof, die tijdens de Algemene Ledenvergadering, voorafgaand aan de Nieuwjaarsreceptie, voorgedragen zal worden als nieuwe voorzitter van Thuiswinkel.org. Wat zal zijn visie worden voor Thuiswinkel.org in 2017?

Netwerken met e-commerce vakgenoten

Na de college tour is er tijd om onder het genot van een hapje en een glas bubbels samen met 400 e-commerce vakgenoten te proosten op een succesvol jaar. De Nieuwjaarsreceptie is exclusief voor leden, business partners, stakeholders en genodigden van Thuiswinkel.org.

Aanmelden

Wil jij er 18 januari bij zijn? Schrijf je nu gratis in en bedenk alvast welke vragen jij wilt stellen aan Wijnand, Jorij en Paul. Welke successen ga jij boeken in 2017?

Meld je nu aan