3 januari 2017

Bezoek de Webwinkel Vakdagen en profiteer van deze beursacties

Webwinkel vakdagen beursstand Thuiswinkel.org

Bezoek jij op 18 en/of 19 januari de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs Utrecht? Profiteer dan onder andere van de aantrekkelijke beursacties van deze Thuiswinkel Business Partners. Heb je je nog niet aangemeld voor de Webwinkel Vakdagen? Schrijf je in.

MailPlus: Software voor professionele e-mailmarketing.

Tijdens de Webwinkel Vakdagen kun je voordeliger aan de slag met MailPlus eCom (€ 990 of € 2.400 per jaar, afhankelijk van de versie). Je profiteert dan van de volgende voordelen:

  • Gratis setup incl. basic template t.w.v. € 975
  • Gratis producttraining t.w.v. € 225
  • Gratis workshop E-mail Marketing Automation t.w.v. € 295
  • 100 dagen niet-tevreden-geld-terug-garantie

Jouw totale voordeel: € 1.495!

DPD: Eenvoudig en snel pakkettenversturen.nl

Tijdens de Webwinkel Vakdagen kun je meedoen met de actie van DPD voor de website pakkettenversturen.nl. Doe mee met de beursactie en maak kans op een jaar lang gratis pakketten versturen via pakkettenversturen.nl. Bezoek DPD op standnummer 187.

Benieuwd naar de actie? Bekijk de actievoorwaarden.

Verzendverpakkingenshop.nl: Producten verpakken en verzenden

Bezoek de stand van Bunzl op standnummer 225 en profiteer van een leuke beurskorting. Als je je bedrijfsgegevens achterlaat bij de stand, ontvang je 15% korting op het hele assortiment van Verzendverpakkingenshop.nl. Deze kortingscode is één keer te gebruiken en alleen geldig op Verzendverpakkingenshop.nl.

Networking4all: SSL certificaten, veiligheidsscans en overige internet security producten

Is jouw webshop veilig? Bezoek standnummer 158 en laat de specialisten van Networking4all tijdens de Webwinkel Vakdagen een speciale ‘Veilige Website’-quickscan uitvoeren. Webwinkels die zich goed profileren op het gebied van online security, verdienen het om in de spotlight gezet te worden. Deze helden ontvangen daarom een originele ‘Veilige Website’-trofee van Networking4all.

Sisow: Payment Services

Zekerheid in uw inkomende betalingen? Sisow voorziet u van de meest gebruikte betaalmethoden zonder opstart- en abonnementskosten. Met Sisow beschikt uw webshop binnen no-time over succesvolle betaalmethoden zoals: iDEAL, PayPal, VISA en MasterCard. U bent van harte welkom op onze stand (nummer 50) waar wij u graag te woord staan voor meer informatie.

Evoworks: Online marketing voor webshops

Bezoek Evoworks op standnummer: W92. Als lid van thuiswinkel.org mag je bij Evoworks een geheel vrijblijvende, uitgebreide webshopanalyse opvragen om je te helpen meer bezoekers, een hogere omzet en een beter rendement te genereren. Hierbij kijken ze naar de huidige inzet van verkeerskanalen, de shop zelf en kansen voor de toekomst.

Trunkrs: Maak jouw consument blij met Same day delivery!

Wil jij met je webshop het verschil maken door de beste service te leveren? Verschillende bezorgopties zijn dé manier om je klanten blij te maken. 'Same day delivery' en avond levering zijn hierin de belangrijkste wensen van de consument. Trunkrs is dé bezorgservice die zich richt op de eind consument. Dat doen ze al voor webshops zoals Pleinshoppen en Zalando. Breng een bezoekje aan de stand en ontvang de mogelijkheid om 3 maanden 'Same day' te leveren vanaf slechts € 6,50 per zending! Trunkrs is op de Webwinkel Vakdagen te vinden op standnummer B17.

OO Shopping: Online winkelcentrum

Iedere shop die zich tijdens de beurs registreert als nieuwe deelnemer op OO Shopping betaalt de eerste twee maanden geen CPS-fee over de behaalde omzet. De eerste twee maanden is deelname dus echt GRATIS! Om te profiteren van de beurskorting dient de webshophouder zijn shop tijdens de beurs te registreren bij OO Shopping, of uiterlijk tot twee dagen erna. De aanbieding geldt alleen als de shop binnen twee maanden na de Webwinkel Vakdagen live wordt gezet. Bezoek OO Shopping op standnummer: 163.

Thuiswinkel.org: Helpt je verder met e-commerce!

Uiteraard staan wij zelf ook op de beurs. De stand van Thuiswinkel.org is dé kennis-, informatie- en netwerkplek voor alles dat met e-commerce te maken heeft. Ben je benieuwd naar hoe wij jou op weg kunnen helpen? Heb je bijvoorbeeld juridische vragen of wil je meer weten over retouren of over Thuiswinkel Reviews? Wij helpen je graag en staan voor je klaar op standnummer 11. Breng ons een bezoek en profiteer direct van onze beurskorting.

Word ook business partner van Thuiswinkel.org!

Business partners van Thuiswinkel.org zijn dé bedrijven die samen met ons werken aan een sterke en gezonde e-commercebranche. Als business partner profiteer je van vele voordelen:

  • Vertrouwen van klanten
  • Exclusieve toegang tot netwerkbijeenkomsten van Thuiswinkel.org
  • E-commerce-onderzoeken en -rapporten
  • Exposure op de website van Thuiswinkel.org
  • Thuiswinkel Business Partner Reviews
Word ook business partner