15 december 2016

Save the date! Thuiswinkel Webinar met Paardekooper

Logo Thuiswinkel Webinars Elke eerste donderdag van de maand helpt Thuiswinkel.org je verder met de Thuiswinkel Webinars. Donderdag 12 januari staat de webinar in het teken van business-to-business-verkopen met Thuiswinkel Zakelijk-lid én business partner Paardekooper.

Verpakken, inpakken en aanpakken

Paardekooper is één van de grootste onafhankelijke distributeurs van verpakkingen en disposables in Europa. Na geruime tijd business partner te zijn van Thuiswinkel.org, zijn ze als B2B-speler sinds kort ook lid geworden van Thuiswinkel Zakelijk. Paardekooper volgt de trends op de voet en heeft een neus voor het vinden van de leukste verpakkingsideeën om merken nóg beter te maken.

Klaar om de B2B-markt te betreden?

Heb je een B2B-webshop of wil je als B2C-webshop de B2B-markt verkennen? Tijdens de webinar B2B vertellen we je alle ins & outs over B2B-verkopen en vertelt business partner en lid Paardekooper zijn verhaal. We geven je praktische tips om je verder te helpen, en  vertellen je alles over het Thuiswinkel Zakelijk-lidmaatschap.

On-demand terugkijken

Kun je 12 januari niet? Je kunt de  webinars  gratis on-demand terugkijken via www.thuiswinkel.org/webinars. Zo kun je je kennis bijspijkeren op het moment dat het jou uitkomt.
Show what you know en ontvang 1 PE-punt voor het e-Academy Register
Thuiswinkel Webinar is toegevoegd aan de kennisactiviteiten van Thuiswinkel e-Academy. Registreer je dus voor de webinar en ontvang 1 Permanente Educatie (PE)-punt voor het e-Academy Register als je live meekijkt. Schrijf je gratis in voor het register en maak je expertise zichtbaar.

De webinar is voor iedereen gratis te volgen op 12 januari 2017 om 11.00 uur. Schrijf je nu in!
Meld je gratis aan