6 december 2016

Emerce eFinancials: van behavioral design tot blockchain

logo emerce efinancials

Ook dit jaar geven verschillende inspirerende sprekers tijdens eFinancials weer hun visie op de toekomst van de financiële sector. Op 13 december beantwoorden zij vragen als: Welke invloed hebben de laatste online ontwikkelingen op de financiële sector? En wat doen de grote internationale spelers op dit gebied? Daarom is dit event een must voor iedereen die de financiële ins en outs wil weten. Leden en business partners van Thuiswinkel.org ontvangen €100,- korting op een ticket.

Behavioural design beïnvloedt financieel gedrag

De bancaire wereld zit in een transitie. Het gedrag van (online) consumenten verandert voortdurend en omgekeerd brengt behavioral design ook weer een nieuwe bancaire ervaring teweeg. Dit is precies waar Jay de Groot (Moven) het in zijn keynote tijdens eFinancials met je over wil hebben. 

Jay ontwikkelde een mobiele app, een bankkaart en een telefoonsticker voor contactloze transacties. Moven is zelf geen bank maar zet technologie in om informatie uit en over iemands bankrekening realtime bereikbaar te maken op het mobiele scherm. Daarom zijn niet consumenten maar juist banken hun klant. Wat moet u nu weten over deze nieuwe technologie en wat brengt de toekomst? Jay vertelt het tijdens eFinancials.

Nationale-Nederlanden: een 360-graden-klantbeeld in 365 dagen

Digitaal, persoonlijk en relevant. Dat is de strategie van Nationale-Nederlanden. In deze sessie vertellen Sietse Maat en Rogier de Moel (GX) hoe ze de digitale strategie van Nationale-Nederlanden omzetten naar concrete en praktische marketingacties. Aan de hand van een tijdslijn lichten zij cases, problemen, overwinningen en organisatorische uitdagingen toe. Hoe richt je een goede basis in voor persoonlijke en relevante communicatie? Hoe ontsluit je klantdata veilig uit backoffice-systemen? Je hoort het van Sietse en Rogier.

De invloed van blockchain op de verzekeringssector

Deloitte en Aegon onderzochten de impact van blockchain op de verzekeringssector. Samen ontwikkelden ze een blockchain-aangedreven Term Life-verzekering en de eerste resultaten zijn veelbelovend. Het is een nieuwe zienswijze op het creëren, delen en overdragen van data voor Aegon, derden en, bovenal, de klant. Menco van der Weerd (Aegon) en Frank van de Ven (Deloitte) praten je tijdens eFinancials bij over dit bijzondere project.  

Bekijk de volledige lijst met sprekers.

Met korting naar Emerce eFinancials

Nog geen ticket? Als lid of business partner van Thuiswinkel.org ontvang je €100,- korting op een ticket.