14 november 2016

Centralpoint als 1e gecertificeerd voor zowel keurmerk Thuiswinkel Zakelijk als Thuiswinkel Waarborg

Vanaf vandaag draagt Centralpoint als enige in Nederland naast het online keurmerk Thuiswinkel Waarborg ook het Thuiswinkel Zakelijk keurmerk.

Thuiswinkel Zakelijk

Centralpoint is al 15 jaren actief op de zakelijke (B2B)  markt én wil met het Thuiswinkel Zakelijk keurmerk voldoen aan de behoeften van de ‘zakelijke consument’. De grenzen vervagen tussen verkopen aan consumenten (B2C) en aan bedrijven (B2B). Zakelijke kopers verwachten steeds meer dezelfde gebruikerservaring als bij consumentenwebshops. Marcel Joosten, E-commerce Director van Centralpoint: “Centralpoint voert al jarenlang het Thuiswinkel Waarborg logo om aan te geven dat bij Centralpoint alles goed geregeld is, en volgens de laatste wetgeving zaken wordt gedaan. Dit logo was echter primair gericht op de consument. We zien dat zakelijke kopers ook steeds meer behoefte hebben aan een keurmerk om veilig en betrouwbaar zaken te doen. Het Thuiswinkel Zakelijk keurmerk biedt in een oogopslag die zekerheid”.

Thuiswinkel Zakelijk

Voor de klanten van Centralpoint biedt Thuiswinkel Zakelijk de zekerheid van een helder aanbod met duidelijke prijzen en een overzichtelijk orderproces. Daarnaast is Centralpoint technisch getoetst op een veilige betaalomgeving en de meest voorkomende ICT-kwetsbaarheden. De certificaten zijn hier te bekijken: 

Interesse in Thuiswinkel Zakelijk?

Alle bedrijven die online producten verkopen aan andere bedrijven komen in aanmerking om lid te worden van Thuiswinkel.org. Wil je ook extra vertrouwen uitstralen naar de zakelijke klant en het Thuiswinkel Zakelijk-keurmerk voeren?
Vul ons interesseformulier in of bel 0318 64 85 75. We helpen je graag verder!