4 november 2016

Bezoek eFinancials: waar traditionele spelers en challengers de financiële markt wakker schudden

Emerce efinancials logo

Kom 13 december naar eFinancials en ontdek welke ontwikkelingen binnen de financiële sector je niet mag missen! Ervaar hoe de meer traditionele partijen in de markt omgaan met de technologieën van de toekomst. En laat je uitdagen door de jonge honden, die met frisse ideeën de gevestigde orde op scherp zetten.

Next generation banking

Ontmoet Lieve de Mol, commercieel directeur bij Hello Bank!. De Mol en haar collega’s werken nauw samen met fintechs, en bij Hello Bank! draait alles om Big Data en analytics. Tijdens haar presentatie zet Lieve de do’s en don’ts van een samenwerkingsmodel met jonge ondernemingen naast elkaar, en vertelt waarom End-2-End customer journeys zo belangrijk zijn.

Inspiratie uit Denemarken

En kom kijken naar Ken Villum Klausen, CEO van Lunar Way. Volgens Ken moet bankieren eenvoudig en persoonlijk zijn, en gedreven door mobiele technologie. Zijn motto is: ‘Bankieren wordt de digitale uitbreiding van ons leven’. Maar hoe maak je een open omgeving die aan alle privacy- en veiligheidsstandaarden voldoet? Ken schetst de huidige bankomgeving vanuit internationaal perspectief, en laat zien in welke toekomstige ontwikkelingen hij veel vertrouwen heeft.

Deze sprekers kun je verder nog verwachten:

Bekijk de volledige lijst met tot nu toe bevestigde sprekers.

Thuiswinkel.org korting voor leden en business partners

Leden en business partners van Thuiswinkel.org kunnen met korting naar eFinancials. Reserveer je ticket hier en ontvang €100,- korting op je entree. De kortingscode is al voor je ingevuld, je hoeft niet meer op ‘Toepassen’ te klikken.
Meer informatie