19 oktober 2016

eHome & Deco: welke nieuwe kansen pak jij?

Logo ehome

De digitale ontwikkelingen in de home- & decoration branche brengen jou als webshop veel nieuwe mogelijkheden. Maar welke keuzes maak je? Tijdens Emerce eHome & Deco op 3 november geven verschillende vooraanstaande sprekers je inzicht in hun know-how en best practices.

Programma

Welke goede online strategie-voorbeelden zijn er in de home- & decoration branche? Wat werkt en wat juist niet? Daar helpen de volgende sprekers je mee:

  • Frederike den Ottolander van IKEA Nederland vertelt meer over de social media-strategie van IKEA en het effect van campagnes op online en offline conversie.
  • Hans Filippini van Leolux laat zien wat de kansen zijn van online presentatie, zoals het presenteren van collecties in 3D.
  • Roel Vaessen van IXXI vertelt welke strategie heeft bijgedragen aan de bekendheid van deze nieuwe vorm van wanddecoratie. 
  • Mark Studholme van online marktplaats Crowdy House vertelt over hun  e-commerce strategie achter dit platform en hun ervaringen met de directe en cross border verkoop.
  • Ingmar de Lange van Mountview, deelt zijn visie op het slim inzetten van digitale media laat zien waar voor home deco de kansen liggen.
  • Dirk Guijt en Bruno van Veldhuizen van Sanoma I SBS laten je zien hoe je data science in de praktijk kunt brengen.
  • Casper van Driel van vtwonen.nl gaat in op de vraag hoe je inspiratie kunt gebruiken om je doelgroep te laten converteren.
  • Thea van Lenthe van GfK biedt actuele consumenteninzichten en trends voor de Home & Living markt.

Benieuwd wat je nog meer kunt leren op Emerce eHome & Deco? Bekijk hier het volledige programma.

Thuiswinkel.org korting voor leden en business partners 

Leden en business partners van Thuiswinkel.org kunnen met korting Emerce eHome & Deco bezoeken! Reserveer je ticket hier, kies in het menu direct voor ‘Regular ticket (met €100 korting)’ en ontvang €100,- korting op je entree ticket. De kortingscode is al voor je ingevuld, je hoeft niet meer op ‘Toepassen’ klikken.