12 oktober 2016

Save the date! Thuiswinkel Webinar met Jet Verzendt

Thuiswinkel Webinar Elke eerste donderdag van de maand helpt Thuiswinkel.org je verder met de Thuiswinkel Webinars. Donderdag 3 november staat de webinar in het teken van pakketten, logistiek en e-fulfilment met business partner Jet Verzendt.

Logistieke afhandeling voor e-commerce

De naam zegt het al, Jet Verzendt. Een dynamisch logistiek IT-bedrijf dat pakketzendingen voor webshops van A tot Z regelt. Onlangs is Jet Verzendt business partner geworden van Thuiswinkel.org, met als gezamenlijk doel de e-commercebranche gezonder en sterker te maken. Om je hiermee op weg te helpen geeft Jet Verzendt tijdens de Thuiswinkel Webinar op donderdag 3 november je praktische e-fulfilmenttips.

Exclusief voor leden: on-demand terugkijken

Kun je 3 november niet? Leden en business partners van Thuiswinkel.org kunnen de webinar gratis terugkijken via Mijn Account. Zo kun je je kennis bijspijkeren op het moment dat het jou uitkomt! Kijk de webinar hier gratis on-demand terug.

Show what you know en ontvang 1 PE-punt voor het e-Academy Register

Thuiswinkel Webinar is toegevoegd aan de kennisactiviteiten van Thuiswinkel e-Academy. Registreer je dus voor de webinar en ontvang 1 Permanente Educatie (PE)-punt voor het e-Academy Register. Schrijf je gratis in voor het register en maak je expertise zichtbaar.

Meld je gratis aan

De webinar is voor iedereen gratis te volgen op 3 november om 11.00 uur.

Schrijf je nu in!