11 oktober 2016

Lightspeed Connect: Hét event voor (web)winkeliers

Koop tickets voor Lightspeed Connect

Op 26 oktober is het weer zover, een nieuwe editie van Lightspeed Connect. Met als thema “How to become the next big seller?” Lightspeed Connect gaat over ondernemen in het omnichannel-tijdperk. Over consumenten die zowel online als in de winkelstraat shoppen. Over groeien als bedrijf. En hoe je als zelfstandige winkelier met minder budget toch kunt winnen van de grote ketens. 

Er zijn keynotes van Heineken, Marktplaats, Tony's Chocolonely en sessies van klanten en partners om het beste uit je winkel te halen: van SEO-tips tot productfotografie. 
Aan het eind van de dag is er een netwerkborrel (met hapjes en drankjes) voor meer dan duizend Nederlandse retailers. 

Lightspeed Connect kiest er bewust voor om geen dure seminarprijzen te hanteren. Toch krijg je voor een kleine prijs grote namen en een compleet verzorgde dag. Zo is het evenement, net als de winkelstraten, voor iedereen bereikbaar.

Wil jij leren van interessante keynotes?

  • Henk Jan Beltman van Tony's Chocolonely is uitgeroepen tot ondernemer én marketeer van het jaar. Hij neemt je in zijn presentatie mee door zijn denkwijze, maatschappelijke werkwijze en merkstrategie. 
  • Marieke Vollering neemt je mee in de wereld van Marktplaats. Ze laat zien hoe jij Marktplaats makkelijk in kunt zetten en hoe jij koopgerichte bezoekers naar jouw website trekt.
  • Carlos Marquez Arroyo van Heineken laat in zijn presentatie zien hoe je ervoor zorgt dat klanten kiezen voor jouw webshop, maar niet voor die van de concurrent.
  • Thijs van Weerdenburg van Shopmonkey vertelt hoe een strak en praktisch design bijdraagt aan de conversie en effectiviteit van jouw webshop. 
  • En nog veel meer!

Korting voor leden van Thuiswinkel.org

Heb jij al tickets? Koop ze nu met 50% korting!
Koop je tickets via deze link
Lightspeed Connect is sponsored by DotCommerce.