29 september 2016

Nieuwe Twinkle magazine op de mat

Cover van Twinkle magazine nummer 6 2016

Dinsdag 4 oktober valt alweer de achtste Twinkle van 2016 op de deurmat. Leden en business partners van Thuiswinkel.org ontvangen dit magazine iedere maand gratis in hun brievenbus als onderdeel van hun lidmaatschap. Twinkle houdt je op de hoogte van het laatste nieuws uit de wereld van digital commerce, met inspirerende achtergronden, praktijkcases en persoonlijke verhalen. Vergeet ook niet ons eigen katern even door te lezen voor het allerlaatste nieuws van Thuiswinkel.org.

Sneak Peek

  • Alvast een kleine sneak peek van wat je in deze editie kunt verwachten:
    Een toelichting op de cijfers uit de laatste Thuiswinkel Markt Monitor die onlangs is verschenen. Gino Thuij van onderzoeksbureau GfK en Wijnand Jongen van Thuiswinkel.org verklaren de sterke stijging in online uitgaven aan kleding en schoenen en lichten de sterke groei aan online shoppende 65-plussers toe.
  • Een interview met Rineke van Doorn van ons lid All About Singles, dat singlereizen aanbiedt via het platform Singlereizen.nl. Ze doorbrak het taboe dat heerst rond reizen voor singles en vertelt waarom reviews zo belangrijk voor hen zijn. “Het gaat voor ons om klanten voor klanten. Wij kunnen zelf wel zeggen dat we goed zijn en het goed hebben geregeld, maar als onze klanten dat zeggen, is dat natuurlijk veel sterker. Daarnaast geven reviews ons een gezicht, het geeft de consument vertrouwen en haalt de drempel weg.”
  • Informatie over de lancering van ons nieuwe keurmerk voor de zakelijke markt: Thuiswinkel Zakelijk. Hierdoor kunnen ook business-to-business e-commercebedrijven zich laten certificeren door Thuiswinkel.org. De certificering richt zich op wet- en regelgeving in de zakelijke markt en biedt acht zekerheden voor zakelijke kopers. Met het nieuwe keurmerk laten webwinkels zien dat ze veilig en betrouwbaar zijn in de zakelijke online markt.

Mis deze editie niet en vergeet niet je brievenbus te legen! Ben je net te laat en heeft iemand anders de Twinkle al te pakken? Je kunt ons katern ook downloaden en lezen via Mijn Account.