20 september 2016

Emerce eFulfilment & Logistics

Spreker tijdens Emerce efulfilment en logistics

Wil je alles horen over de laatste ontwikkelingen en best practices in e-warehousing, distributiemanagement, IT voor eFulfilment, verpakkingsmanagement, voorraadbeheer en de optimale invulling van ‘the last mile’? Noteer dan op 13 oktober Emerce eFulfilment & Logistics in je agenda en reserveer nu alvast je tickets. Dit event brengt je met verschillende keynotes en industry experts binnen één dag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied die je niet mag missen:

  • Lector CityLogistiek Walther Ploos van Amstel vertelt welke innovaties in ‘address intelligence’ jouw thuisberzorging goedkoper én efficiënter maken. 
  • Peter Lagey van het Vlaams Instituut voor Logistiek presenteert nieuwe data uit het onderzoek E-Green. Hiermee wordt jouw last mile invulling duurzamer maar niet duurder.
  • Omodo, My Micro Group en Nespresso zijn genomineerd voor de Logistieke Webshop van het Jaar. De winnaar staat op 13 oktober op het podium en geeft jou een kijkje in de keuken.
  • De nieuwste creatieve oplossingen voor logistieke uitdagingen van nu hoor je tijdens de gelijknamige paneldiscussie. Start-ups PickThisUp,ViaTim en My Pick Up Point presenteren hun slimme oplossingen voor logistieke challenges.

Thuiswinkel.org korting voor leden en business partners

Leden en business partners van Thuiswinkel.org kunnen met korting naar eFulfilment & Logistics! Reserveer je ticket hier, kies in het menu direct voor ‘Regular ticket (met €100 korting)’ en ontvang €100,- korting op je entree ticket. De kortingscode is al voor je ingevuld, je hoeft niet meer op ‘Toepassen’ klikken.