31 augustus 2016

Veldwerk ‘e-Academy Arbeidsmonitor’ binnenkort van start

Samen met opleiders en het bedrijfsleven zorgt Thuiswinkel e-Academy voor een betere aansluiting van het hoger onderwijs op de arbeidsmarkt én meer digitaal toptalent. Inmiddels zijn ruim 20 hbo-studies ‘e-Academy certified’, wat inhoudt dat hun curriculum voldoet aan de competenties die onze achterban nodig heeft in de praktijk. Komend jaar studeren de eerste lichtingen studenten van deze opleidingen af.

 

We hebben jouw hulp nodig!

Om te zorgen dat er straks voldoende e-commercetalenten uit de schoolbanken komen, is het nodig om de (kwantitiatieve en kwalitatieve) vraag op de e-arbeidsmarkt in kaart te brengen. Daarom starten we de ‘e-Academy Arbeidsmonitor’. Leden en business partners worden op 13 september per e-mail benaderd voor deelname aan de online enquête. De vragen gaan over de medewerkers en vacatures binnen de eigen organisatie, zowel wat betreft de aantallen als de gevraagde competenties.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een gratis onderzoeksrapport dat je inzicht geeft in hoe het digital commerce beroepenveld eruit ziet, en welke competenties de markt vraagt per functie. Bruikbare input voor je HR-beleid!
  • Toegang tot de webinar ‘e-Academy Arbeidsmarktmonitor’, waarin je concrete vragen kunt stellen over het digitale functiehuis en arbeidsmarkt.
  • Op de middellange termijn: makkelijker werven van afstuderend talent met verstand van e-commerce.

Door deelname aan het onderzoek help je om de impact van het programma e-Academy binnen het hoger onderwijs te vergroten.