23 augustus 2016

eFashion: ben jij klaar voor the next step in online shopping?

Nog twee weken tot hét kennisevent voor professionals in online fashion: eFashion. Dit jaar helpen sprekers van Stylefruits, Polette, Vente-Exclusive en Westwing Home and Living je met jouw next step in online shopping. Ze vertellen over o.a. influencer marketing, sustainable selling, gebruik van data en customer loyalty & engagement. Benieuwd? Kom dan op 8 september naar eFashion!

Stylefruits: Advies voor gebruikers, door gebruikers

Artificial Intelligence (AI) inzetten om de shopping experience van gebruikers te optimaliseren. Het is Stylefruits gelukt: in hun app krijgen consumenten een grote selectie van stijl- en kledingadviezen gebaseerd op user-generated content. Advies voor gebruikers en door gebruikers, dus. Mathias Ziegler, oprichter en managing partner van Stylefruits, vertelt hoe je de juiste data kunt vergaren om consumenten de beste shopping experience te bezorgen.

Klantloyaliteit-tips van Vente-Exclusive

Hoe bind je klanten aan je? Dat is volgens Peter Grypdonck, CEO bij Vente-Exclusive, de vraag die elke retailer en webshop bezighoudt. En dat is dan ook precies waar hij jou mee wil helpen. “Bij Vente-Exclusive slagen we erin om significant te groeien met onze bestaande klanten door ze beter te begrijpen en hun gebruikservaring af te stemmen op individuele behoeften”. In zijn sessie vertelt Peter hoe Vente-Exclusive dit doet, hoe de hele organisatie erbij betrokken wordt en vooral hoe jíj de loyaliteit van je klanten kunt verdienen.

Andere sprekers

Naast de genoemde sprekers staan er andere presentaties op het programma:

  • Pierre Wizman, oprichter van Polette, heeft in 5 jaar tijd een miljoenenbedrijf neergezet voor hippe, betaalbare brillen. Tijdens eFashion geeft hij jou zijn tips en tricks.
  • Anju Madan, hoofd European & Asian Operations bij TheCirqle.com, geeft antwoord op de volgende vragen: Hoe kunnen influencers bijdragen om je omzet te laten stijgen en hoe creëer en engage je met de ambassadeurs van je merk?
  • In een panel delen Thalita van Ogtrop (The Next Closet), Thijs Verheul (United Wardobe) en Bert van Son (MUD Jeans) hun visie op de toekomst van 'sustainable selling'. Zijn deze nieuwe businessmodellen slechts een hype of hebben ze een duurzame toekomst?
  • Tom Peeters, co-founder en managing director bij Westwing Home and Living, gaat in op hoe je maximale focus aanbrengt op customer engagement, ‘the reason to come’ en legt duidelijke parallellen met de fashionindustrie.

Benieuwd wie er nog meer spreken op eFashion? Check alle bevestigde sprekers.

Korting voor leden en business partners van Thuiswinkel.org

Als partner van eFashion biedt Thuiswinkel.org haar leden en business partners € 100,- korting. Meld je snel aan en gebruik de code: EFAS100THWO.
Aanmelden voor eFashion