22 augustus 2016

Deliver One: het congres over internationale logistiek

Logo van deliver one Deliver One is hét congres voor logistiekmanagers, supply chainmanagers en e-commercedirecteuren in Europa. Tijdens het tweedaagse congres in Luxemburg veranderen dialogen in inzichten, inzichten in agenda’s en agenda’s in acties. Omdat Thuiswinkel.org partner is van dit congres op 7 en 8 september, hebben we de mogelijkheid om enkele leden* hier gratis naartoe te laten gaan.

Divers programma

Op het programma staan plenaire sessies die een 360°-blik geven op e-commerce en logistiek. Zo zijn er live demonstraties met drones en wordt er een online platform gelanceerd dat het mkb kan helpen bij het vinden van relevante logistieke partners. Op dit platform wordt informatie gegeven over diverse Europese markten, consumenten en logistieke partijen, met als doel cross-border logistiek laagdrempeliger te maken.

Samenwerken aan betere logistiek

In de acht workshopstudios kunnen e-retailers samenwerken aan knelpunten binnen de logistiek, en nieuwe of verbeterde diensten bedenken voor de last mile, verpakkingen, cross-border verkoop met China, de Russische e-commerce-evolutie etc.

In de ‘experiential showcase area’ worden demonstraties gegeven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van milieu en techniek. Deze ontwikkelingen zullen de wereld van retail, zoals we die nu kennen, compleet veranderen. Je kunt een proefrit maken in elektronische voertuigen, Virtual Reality headsets uitproberen en een VR Livestream volgen.

Voor meer informatie, kijk op: http://www.deliver.events/

*Wil jij een uitnodiging ontvangen? Neem dan contact op met Margreeth Pape van Thuiswinkel.org via