18 augustus 2016

Multilingual service-succes voor e-commerce

vlaggen van verschillende landen

Cross-border shoppen is populair: het afgelopen jaar is het aantal Europese consumenten dat diensten en/of producten buiten het eigen land kocht, verdubbeld. Welke taal en servicebeslissingen maak je om cross-border verkoop te stimuleren? De whitepaper ‘e-commerce in het buitenland & multilingual klantcontact’ van business partner ContactCare helpt je met stappen zetten over de grens.

Nederlandse webwinkels zullen in 2020 meer dan 5 miljard euro omzet behalen in het buitenland. Als je stappen zet naar het buitenland, kan dit met een goede aanpak dus resulteren in een aanzienlijke groei in je verkoopcijfers. Welke keuzes maak je nu als internationaal ondernemer? Wat zijn de waarnemingen? En hoe realiseer je groei in Europa?

Vergroot je markt

Wist je dat er studies zijn die aantonen dat 72% van de klanten eerder een aankoop doet wanneer er service en informatie beschikbaar is in de eigen moedertaal? En dat 56% van de klanten zegt dat informatie en service in de eigen taal belangrijker zijn dan prijs? Organisaties die besluiten om service te verlenen op lokaal niveau vergroten hiermee direct hun markt en bouwen een waardevol klantenbestand op.

Leer alle ins en outs in de whitepaper ‘e-commerce in het buitenland & multilingual klantcontact’ van business partner ContactCare.

Download de whitepaper