18 augustus 2016

Back to work: voorkom de dagelijkse sleur

Laptop met notitieboekje op een tafel

Misschien ken je het wel: Je bent op vakantie geweest en hebt eindelijk de kans gehad om je hoofd leeg te maken. Tijd om je gedachte de vrije loop te laten en nieuwe ideeën en plannen te maken voor de rest van het jaar. Misschien ben je toe aan meer verdieping in je werk, wil je switchen van baan of heb je behoefte aan nieuwe inspiratie? Voorkom de dagelijkse sleur met een nieuwe cursus, training of opleiding!

Check de e-businesscursussen in het e-Academy Register

Wil jij geholpen worden bij het vinden van een passende training of cursus? e-Academy helpt je verder. Check onze ‘marktplaats’ met het beste educatieaanbod in de e-business in Nederland. Je kunt kiezen uit leergangen, congressen, opleidingen (voltijd en deeltijd), kennissessies en webinars die door e-Academy getoetst zijn op kwaliteit. Je vindt kennisactiviteiten op diverse kennisgebieden, zoals e-marketing, e-commerce, e-supply chain management, e-ict en e-data.

Bekijk de agenda met het aanbod

Blijf op de hoogte van de nieuwste kennisactiviteiten

Wil jij op de hoogte blijven van relevante en exclusieve kennisactiviteiten in jouw online vakgebied? Schrijf je dan gratis in voor het e-Academy Register of meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo mis je niets! In het Register kun je je kennis zichtbaar maken met Permanente Educatie (PE-)punten. Door het volgen van kennisactiviteiten bouw je namelijk PE-punten op. Het behalen van 30 studie-uren per jaar geeft je recht op de titel ‘e-Academy Register Professional’. Daarmee laat je zien dat jij up-to-date bent in jouw vakgebied.